Ilustrační foto: pixabay.com
Podzim života s novou láskou
10. 1. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
9.1.2016 16:55
Není to tak dávno,co jsem se s vámi všemi podělila o svůj "Nejkrásnější podzim".Prožila jsem s novým partnerem neopakovatelné chvíle,zamilovaná až po uši.Skoro jsem tomu nemohla uvěřit.Je to možné!!!Jsme pořád spolu.mm
Hana Rypáčková
8.1.2016 19:25
Také přeji hezké chvíle s dávnou láskou- spolužákem.Jak tak koukám v naší třídě, také se staré lásky obnovují a je to hezké...
Jarmila Peerová
8.1.2016 18:26
Moc hezký příběh ze života,držím Vám paní Aleno palce,aby jste si to krásné,staronové přátelství dlouho užívali... člověk se nemá vzdávat naděje...
Jarmila Komberec Jakubcová
8.1.2016 16:57
Můj příběh je skoro stejný (jako přes kopírák) s paní Zdenou J. I mně nakonec zbyly 2 kočenky a jsem šťastná a pokojná. Mám přátele, kamarádky a krásná vnoučata. A kočenky letos už mám 3. Na chatě jsme našly zatoulané koťátko a tak dostalo nový domov a jméno Bambulka.
Elena Valeriánová
8.1.2016 16:42
Příběh že života. Je potřeba chytit šanci za pačesy a proč by měl být člověk sám, když našel spřízněnou duši? !
Jana Šenbergerová
8.1.2016 13:02
Moc hezký článek. Škoda, že jej komentovalo tak málo čtenářů, což možná odradilo paní Bártovou od dalšího psaní. Bylo by hezké, kdyby dala o sobě vědět. Každý příběh nás může obohatit. I když jsem na tom byla jako ona, když manžel po čtyřiceti letech společného života zemřel, byla jsem jeho dlouhou , těžkou nemocí na to připravená. Neměla jsem v úmyslu hledat další vztah, bylo mi dobře. Když se ale naskytl, ani chvíli jsem nezaváhala a ani na okamžik toho nelituji.
Katarina Schultzova
8.1.2016 12:59
Veľmi Vám to prajem. Ja žijem podľa príslovia ,,seď panenka v koute, když chcou nájdou te ,, lenže nikoho niet kto by ma hľadal.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA