Ilustrační foto: Pražské kreativní centrum
Už dnes: Den otevřených dveří s módní přehlídkou
31. 5. 2018Pražské kreativní centrum, ve kterém sídlí i naše redakce, pořádá ve čtvrtek 31. května Den otevřených dveří. Přijďte si prohlédnout historický objekt na Staroměstském náměstí a seznámit se se zajímavými kreativními společnostmi, ale i osobnostmi z nejrůznějších oblastí, které se dne zúčastní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
31.5.2018 12:36
Tak jsem přece jen doteď myslela, že mi to odpoledne vyjde, a přijdu. Ale, bohužel. Tak příště. Ať se celá akce vyvede!
Dana Puchalská
28.5.2018 00:35
Já mám ve čtvrtek lékaře. A pak už nikam nevlylezu. Škoda. Ale přeji všem pohodové odpoledne.
Ilona Vykoukalová
27.5.2018 18:57
Škoda,že se také memohu zúčastnit,i když måm Prahu blízko,ale ve všední dny chodím na brigádu.
Věra Ježková
23.5.2018 20:19
Velice lákavá pozvánka. Obávám se ale, že mi to tentokrát nevyjde. Přeji všem dobrou zábavu. :-)
Jana Šenbergerová
23.5.2018 16:03
Přeji úspěch a příjemnou zábavu všem, kteří se zúčastní. Já "posedím" s panem Cimickým nad jeho knížkou Zlaté návrší, kterou právě čtu. :-)
Alena Tollarová
23.5.2018 13:53
Co se dá dělat, nemůžu být u všeho. Zralým modelkám přeji slušivé modely a pevný krok. Ať mládí zírá! Užijte si to.
Marie Doušová
23.5.2018 10:06
Škoda , že se nemohu účastnit těchto akcí , ale věřím ,že se objeví pár fotek, které potěší i ty co jsou doma. Dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA