Ilustrační foto: pixabay.com
Pěší turistikou spotřebujeme tolik kalorií jako při joggingu
27. 4. 2018Pěší turistika není žádný výkonnostní sport. Není třeba k ní zvládat žádnou zvláštní techniku, není ani namáhavá, ani nebolí. Naopak lidi v mnoha případech baví - a zbavuje přebytečného tuku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
27.4.2018 16:58
Celý život chodím ráda, je to vlastně jediný sport, který provozuji. Chůze mi dělá dobře i na duši – každý problém musím rozchodit (nebo se z něj vypsat). Když jsem se učila na zkoušky na VŠ a později, nachodila jsem doma kilometry.
Marie Ženatová
27.4.2018 16:55
Velmi ráda chodím pěšky a to nejvíce ráno - je skutečně krásné jít ve svižném tempu ztichlou ulicí a pozorovat měnící se krásnou přírodu. A když se občas potkám s dobrým slovem i s dobrými lidmi tak je vždy začátek dne překrásný...
Dagmar Pravečková
27.4.2018 09:59
"Pěší turistika", možná pro někoho představa náročné přípravy: kam, s kým, jak tam a jak zpět, co na sebe, co s sebou...Ano, pokud si mohu vybrat tak jdu ve svižném tempu v přírodě, lesem, nejlépe mimo asfalt, po měkkém povrchu, za pěkného počasí, tam kde to voní květy a dřevem a je tam božský klid. Ale to bych se načekala, potřebuji se "hýbat" každý den. Miluji pěší pohyb. Turistika je super, ale denně dojít z místa A do místa B pěšky je pro mne životní potřeba. Při mé práci se musím často spokojit s procházkami parkem, klidnou ulicí velkoměsta, kamkoliv, ale hlavně ZU FUß.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA