Ilustrační foto: ingimage.com
Kdo má psa, je zdravější
25. 4. 2018Britští vědci zkoumali, jaký vliv má soužití člověka a psa na zdraví a délku lidského života. Závěr je jasný: Majitelé psů jsou ve vyšším věku v lepší kondici, než jejich vrstevníci, kteří psa nemají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
21.7.2018 14:11
Psi jsou určitě fajn - ale já také nedám dopustit na kočky - kočičí kamarád je skvělý.....a práce s ním je minimálně. Na procházku se dá jít i bez zviřátka...
Jiří Lupoměský
19.5.2018 19:31
Nemohu pochopitelně posoudit vliv pejsků na zdraví jejich majitelů/chovatelů, ale s článkem naprosto souhlasím. Je pravda, že pejskové mohou v některých případech přinést komplikace (jedeme na dovolenou apod.), ale vcelku vzato, to, co nám pejskové dávají, je nejméně tisíckrát víc, než tyto komplikace mohou ubrat. A navíc - je krásné mít dva pejsky, ne jednoho. Já tvrdím, rozdíl mezi jedním a dvěma pejsky je jako mezi jedním a dvěma dětmi. Neumíme si s manželkou život bez pejsků představit!
Jitka Caklová
6.5.2018 09:10
Někdo si své nedostatky kompenzuje na dětech, někdo na zvířatech, někdo dokonce na svém partnerovi, či partnerce. Já nevím, pro mě, ať kočka, nebo pes, byla vždy přítěž (práce a starost navíc). K udržení zdraví a dobré pohody exstují i jiné prostředky a nic nestojí.
Zdenka Kroulikova
6.5.2018 08:53
S pejskem večer usínám a ráno vstávám. Nedovedu si bez něj představit život.
Věra Ježková
25.4.2018 20:43
Pejskové jsou báječní, ale když to nejde, mít pejska doma, má na zdraví kladný vliv i kočička.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA