Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Bikiny nebo tankini? Co nosily ženy dříve a v čem se koupou dnes?
16. 4. 2018
Žádný jiný druh oděvu neprošel takovými změnami jako plavky. Generace současných seniorek ještě pamatuje, když se doma šily z obyčejných látek. Mnohé dámy také zažily dobu, kdy bikiny vzbuzovaly pohoršení.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vlčková
8.6.2018 19:20
Pokud bych mohla doporučit, mám velmi dobrou zkušenost s výběrem plavek na stránkách OTTO. Mám troje jednodílné od značky Lascana, sedí výborně, jsou i stahovací....a jejich E-SHOP také funguje dobře.
Marie Franková
20.4.2018 00:26
chci napsat že bych ráda vyrazila s vnukem 10let) k moři a hledám parťáky- přidá se někdo?
Jana Kollinová
17.4.2018 12:25
Líbí se mi jak sluší plavky i boubelkám na snímcích. S přibývajícím věkem jsem se od dvoudílných posunula na jednodílné plavky, ale přestože nemám nadváhu nemám ani dostatečné sebevědomí a pohybuji se v plavkách minimálně.
Hana Rypáčková
17.4.2018 07:54
To mi vyprávěla maminka, že si upletla plavky už tehdy (1919 ročník) a po velké parádě a následném vykoupání se jí srazily, že musela být v opalovačkách.Ty bývaly taky dvoudílné, ale zakrývaly více. Já nosím biliny od šestnácti a už jen na,zahradě. Ale dvoudílné černé k vodě mám a sluním se .Mladým sluší všechno.
Dana Puchalská
16.4.2018 21:20
Krásné plavky najdete v obchodě pod zn. Ula Popken. Já vím o jednom co je v Galerii Harfa. Tam mají moc pěkné a kvalitní nejen plavky. Ale ceny jsou malinko vyšší.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.4.2018 19:00
Dnes jako vetchá stařenka nosím nejraději tankini. Jsou super.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA