Make-up Institute
Foto: autorka

Make-up Institute

16. 4. 2018

Zapojila jsem se do mladého kolektivu. Ten mi nabídl účast v Make-up Institute Prague v kurzu zralé pleti. Recepčí se představila a  uvedla do přijímací místnosti, kde se nás sešlo 8 zralých dam. Zanedlouho si nás vyzvedla lektorka, odvedla do tzv. učeben a budoucí vizážistky si nás rozebraly. Prochází několika kurzy, aby dostaly certifikát. Učebna byla vybavena po stěnách zrdcadly a vysokými židlemi.

Vlasy z čela, očištění pleti a začalo míchání make-up na destičkách a od krku poťukávání obličeje. Lektorka procházela a sledovala, kde přidat tón, ubrat, zvýraznit a případně přinesla nový výrobek, protože každá pleť je jiná.

Slečna přinesla kávu, vodu a postupně zamaskovala kruhy pod očima, zvýraznila řasy, obočí a rty. Dále jsme přešly k úpravě vlasů a dokončení rtěnkou. Lektorka k nám přišla a povídá no jo královna. Slečna z této věty měla velkou radost a fotila se se mnou.

Tak zase někdy, co mne čeká příště.

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Ahoj Jitko, palcuji!
Naděžda Špásová
Jitko, nebudu výjimka, opravdu vám to sluší, určitě jste si to užila. :-)
Libor Farský
Jenže mně přijde Jitka mnohem půvabnější na obrázku bez té výrazné rtěnky. I když "to frčí", jak tady čtu. Asi bude chyba ve mně.
Marie Seitlová
Jitko moc Ti to sluší. Asi to bylo příjemné, když o Vás bylo tak pečováno. Výsledek super.
Zdenka Jírová
Moc hezké.
Eva Balúchová
Limi,vlasy už mám téměř stříbrné,tak ještě tu výraznou rtěnku a budu taky IN.Těším se,že se s Jitkou a s tebou zase uvidím.Jitko,seš odvážná a udělalas dobře že jsi to vyzkoušela.Aspoň víš jak na to.
Hana Rypáčková
Jitko, jsi opravdová dáma.Vlasy máš moc pěkné..Jsi kočka.
Věra Ježková
Sluší vám to. Věřím, že to byl příjemný zážitek.
Alena Tollarová
Jitko, moc Ti to sluší a je fajn, že jsi se s námi o pěkný zážitek podělila. Doufám, že sama pokračuješ v tom, co mladá slečna začala :)
Dagmar Bartušková
Jitko, sekne Ti to. Líbí se mi, když je žena pěkně nalíčena. Někdo může říct zmalována, ale to je závist, že to sama neumí. V Plzni Ti budu konkurovat, bez výrazné rtěnky nedám ani ránu. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...