Neříkejte si taťko a mamko, manželský vztah tím ztrácí přitažlivost
Ilustrační foto: ingimage.com

Neříkejte si taťko a mamko, manželský vztah tím ztrácí přitažlivost

5. 4. 2018
vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Přitažlivost asi moc nezáleží na oslovení taťko ,nebo mamko,ale na upřímnosti ,lásce a úctě jeden k druhému. Každé oslovení pokud je myšleno hezky a upřímně mi nevadí. To záleží , jak si hranice každý doma nastaví.
Dagmar Bartušková
Odpovědi k bodu 2/ 6/ 7/ a 10: 2/ Každý rozvod rozbije manželství, to je snad jasné. Nechápu ale, proč by mě měl postavit na hlavu. Pokud dojdu k závěru, že je nutný, nebudu hrozit, ale konat. Jakápak miska vah! 6/ Proč by měl manžel ženě kupovat kalorickou karamelovou zmrzlinu, když ví, že ona pracně drží dietu?! 7/ To znáte z vlastní praxe? 10/ SOUHLAS! Ostatní body bez komentáře.
Zdenka Hillová
S manželem se oslovujeme jménem jen někdy mi z legrace řekne babičko jedna :) taky jsem babička a dědeček jen pro naše vnoučata
Helena Parisová
A ještě něco: slůvko babička,je tolik sladké.Ale nechtěla bych,aby mi tak říkal,kromě mých vnoučat,někdo jiný.Naštěstí to mého manžela nenepadlo.
Helena Parisová
Jako máma syna 42 let,jsem se celý život řídila radou prof.Matějíčka.Proto jsem se snažila být svému dítěti maminkou a ne kamarádkou.Je hluboká pravda v tom,co říkal pan profesor: Vy jste matka,vás nikdo nenahradí! Kamarády si vaše dítě vybere samo.Nediblíkujte a nesnažte se ani vy,ani váš manžel,být s dítětem,kamarádi.To nejde.
Hana Práglová
Ano.Ani já si nemyslím;že je to pro "starší seniory".48let oslovuji manžela jménem.Od chvíle,kdy se nám před 23lety narodil 1. vnouček, mė oslovuje manžel nejen jménem,ale také -a to vėtšinou-babko,babičko... Mnohým se to nezamlouvá ale já jsem na to pyšná.A toto oslovení nám v životė nijak nepřekáží...
Elena Valeriánová
Celý život se oslovujeme jménem, nejsem jeho babka a manžel můj děda. Připadá mi, že ten článek není pro naši věkovou skupinu, ale třeba se mýlím.
Hana Šimková
To je sice hezké, ale je to článek pro mladší ročníky. Rozvod v pokročilém věku už naše děti moc neohrožuje. Mají život vlastní. Oslovení se také změnilo a mnoho starších párů se oslovuje dědo, dokonce i dědku a také babko, bábo. Někdy je to myšleno mile, ale někdy i opravdu zle.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%