Ilustrační foto: ingimage.com
Neříkejte si taťko a mamko, manželský vztah tím ztrácí přitažlivost
5. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
6.4.2018 10:20
Přitažlivost asi moc nezáleží na oslovení taťko ,nebo mamko,ale na upřímnosti ,lásce a úctě jeden k druhému. Každé oslovení pokud je myšleno hezky a upřímně mi nevadí. To záleží , jak si hranice každý doma nastaví.
Dagmar Bartušková
6.4.2018 09:20
Odpovědi k bodu 2/ 6/ 7/ a 10:
2/ Každý rozvod rozbije manželství, to je snad jasné. Nechápu ale, proč by mě měl postavit na hlavu. Pokud dojdu k závěru, že je nutný, nebudu hrozit, ale konat. Jakápak miska vah! 6/ Proč by měl manžel ženě kupovat kalorickou karamelovou zmrzlinu, když ví, že ona pracně drží dietu?! 7/ To znáte z vlastní praxe? 10/ SOUHLAS! Ostatní body bez komentáře.
Zdenka Hillová
6.4.2018 08:41
S manželem se oslovujeme jménem jen někdy mi z legrace řekne babičko jedna :) taky jsem babička a dědeček jen pro naše vnoučata
Helena Parisová
5.4.2018 23:06
A ještě něco: slůvko babička,je tolik sladké.Ale nechtěla bych,aby mi tak říkal,kromě mých vnoučat,někdo jiný.Naštěstí to mého manžela nenepadlo.
Helena Parisová
5.4.2018 23:01
Jako máma syna 42 let,jsem se celý život řídila radou prof.Matějíčka.Proto jsem se snažila být svému dítěti maminkou a ne kamarádkou.Je hluboká pravda v tom,co říkal pan profesor: Vy jste matka,vás nikdo nenahradí! Kamarády si vaše dítě vybere samo.Nediblíkujte a nesnažte se ani vy,ani váš manžel,být s dítětem,kamarádi.To nejde.
Hana Práglová
5.4.2018 19:32
Ano.Ani já si nemyslím;že je to pro "starší seniory".48let oslovuji manžela jménem.Od chvíle,kdy se nám před 23lety narodil 1. vnouček, mė oslovuje manžel nejen jménem,ale také -a to vėtšinou-babko,babičko...
Mnohým se to nezamlouvá ale já jsem na to pyšná.A toto oslovení nám v životė nijak nepřekáží...
Elena Valeriánová
5.4.2018 18:08
Celý život se oslovujeme jménem, nejsem jeho babka a manžel můj děda. Připadá mi, že ten článek není pro naši věkovou skupinu, ale třeba se mýlím.
Hana Šimková
5.4.2018 12:09
To je sice hezké, ale je to článek pro mladší ročníky. Rozvod v pokročilém věku už naše děti moc neohrožuje. Mají život vlastní. Oslovení se také změnilo a mnoho starších párů se oslovuje dědo, dokonce i dědku a také babko, bábo. Někdy je to myšleno mile, ale někdy i opravdu zle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA