Ovládáte multitasking? Pozor, škodí
Ilustrace: pixabay.com

Ovládáte multitasking? Pozor, škodí

15. 3. 2018

Dříve se tomu říkalo roztěkanost či nepozornost, ale taky lajdáctví. Nebo taky: Má zadek na více místech a neví, co dříve. Pokud nyní člověk dělá více věcí najednou, případně používá najednou více přístrojů, říká se tomu multitasking. Bývá považován za obdivuhodnou dovednost. Ale pozor, obdiv není na místě.

aktivní senioři
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Ovládám...a je to na hlavu. Musím se nad sebou vážně zamyslet :-)
František Pašingr
Asi to není plnohodnotný multitasking, ale vedle hlavní činnosti mám stále v zásobě další úkoly, takže třeba pracuji s PC a v rámci prokrastinace při tom uvařím.
Dana Puchalská
Uměla jsem to, ale jsem ráda že to už praktikovat nemusím. To bych byla za chvíli už kandidátka na pobyt u nějakého psychanalitika. Hurá. Pak se každý trápí tzv. Syndromem vyhoření. A je to tak. Ať se každý rozhodně sám co je mu bližší.
Jana Šenbergerová
Takhle už naštěstí fungovat nemusím, ale umím. Uplatňuji, když přijedou děti. To musím zbystřit všechny smysly. Vařit, hrát si, usměrňovat. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
V dnešní hektické době ani jinak žít nele. Dělám to celý život a už se asi nezměním. Vyhovuje mi to a zvládám hodně věcí najednou. Protože pracuji na plný úvazek, chci chodit i na vycházky, cestovat, musím tak žít. A mně se to líbí.
Libor Farský
Souhlas 100%
Věra Ježková
Neovládám. Jsem převážně jednodrátová. Občas někde čtu, jak žena jednou rukou vaří, druhou telefonuje, třetí chlácholí dítě a do toho odpovídá manželovi. Tak to neumím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody