FOTO: pinterest.com
Vesta. Kousek, který nezklame
19. 2. 2018Ženy na ni často zapomínají. Přitom dokáže divy. Dá se skvěle kombinovat s jiným oblečením, umí zakrýt nějaký ten nedostatek na naší postavě. Ano, řeč je o vestě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
20.2.2018 09:28
Vesty mám jen tři,bílou, černou a sportovní, které občas nosím ,podle toho jak se hodí. Na obrázcích není ani jedna kterou mám doma , ale jsou to inspirativní fotky.
Dana Tomanová
20.2.2018 06:47
Vesty mám ráda, jsou slušivé a hlavně praktické, mám i dlouhou pletenou. Na zahradu mám pracovní se spoustou kapes, tu mám nejradši. Jen těm cípatým jsem na chuť nepřišla.
Zdenka Jírová
19.2.2018 23:39
Právě jsem dostala katalog na jaro od Witt a je tam několik velmi zajímavých vestiček. Odpoledne jase to prohlížela a pro jednu se už rozhodla. Je tam vůbec plno hezkých věcí na jaro a ceny nejsou přemrštěné. Vesty mám ráda, nějakou už doma mám a ráda je nosím.Na jaro se určitě nějaká hodí.
Libor Farský
19.2.2018 20:29
No, Evičko, škoda, že tam autorka Tvé profilové foto nemohla přidat, asi je Tvá vestička nejhezčí. Mně se ale líbí všechny ukázky rozmanitých stylů.
Eva Mužíková
19.2.2018 20:03
I já se ve vestičkách cítím dobře, viz mé profilové foto. Nosím je ke kalhotám, momentálně mám čtyři. Připadám si v nich jako " dobře učesaná ".:)))))) Vesty ve fotogalerii mne nezaujaly.
Věra Ježková
19.2.2018 17:20
Vesty nosím ráda celý život. Oživí a promění oblečení. Kdysi jsem si jich i několik upletla. Dlouho už jsem ale neviděla žádnou, která by se mi líbila. Tak si zatím musím vystačit s těmi třemi, které mám doma.
Zuzana Pivcová
19.2.2018 16:30
Myslím, že sehnat pěknou vestu moc snadné není. Maximálně jen ty teplé prošívané. Mám vyhlédnutý i jeden outlet vzadu za Májem (ne obnošený sekáč), kde mají neustále nové zboží, ale podařilo se mi sehnat jen jednu pro sestru, chtěla s kapucou (značka Gerry Weber, obdobná jako ta na titulním snímku). Jinak nic.
Květa Krčilová
19.2.2018 16:23
Já miluji vesty, ráda je nosím ale nemůžu sehnat to co by se mi líbilo a mohla to kombinovat podle mých představ. Poradí mi někdo kde nakupovat?
Jana Šenbergerová
19.2.2018 15:19
Také jsem je kdysi nosívala, ale už dlouho žádnou příhodnou nemám.
Zuzana Pivcová
19.2.2018 12:05
Já jsem nepatřila k těm, které na vestu zapomínají. Naopak jsem nosila vesty a vestičky hodně často a ráda. Džínovou, síťovou háčkovanou, pletenou i koženou. Také ty prošívané jako bundy, ale v kombinaci s tlustým svetrem. Je pravda, že rovná volnější vesta zakryje široký pas nebo širší boky, ovšem krátká projmutá naopak.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA