Ilustrační foto: ingimage.com
Nový vztah ve zralém věku - budeme žít spolu nebo každý ve svém?
12. 2. 2018Hledání partnera po internetu se i pro starší ročníky pozvolna stává zvykem. Překvapivé ale je, že se generace padesátníků a starších staví mnohem flexibilněji a otevřeněji k alternativním formám vztahu než ti mladší.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
26.2.2018 08:18
S přítelem jsem se seznámila na placené seznamce (na těch tzv.zadarmo" jsou většinou jen zoufalci". Žijeme sice každý ve svém bytě a střídáme být týden on u mně a já zase týden u něj. Oba pracujeme a tak návštěvy přizpůsobujeme dle pracovního vytížení. Vztah nám funguje tři roky. Jezdíme společně do zahraničí (letos se chystáme na Gran Canarii, Slovenska), do divadla chodíme pravidelně jak v Plzni tak i v Praze. Rádi chodíme na večeře do restaurací hlavně v Praze. Myslím, že spolu prožíváme hezký život a doufám, že nám to vydrží do konce našich životů.Naše děti nám fandí a obě rodiny spolu výborně vychází.Prostě život i po 70 letech je skvělý.
Dana Tomanová
15.2.2018 07:23
Přes internet už bych si muže nikdy nehledala, byly to cenné zkušenosti, ale nic pro společné žití. Myslím, že ideální je seznámit se s někým přes známé, kamarády a nebo přímo v reálném životě, tzv. při běžném provozu...a nechat si prostor pro své soukromí.
Marie Doušová
13.2.2018 09:16
Chápu lidi ,kteří se seznamují i ve starším věku , že nechtějí zůstat sami. Ale já sama bych si nikdy nového muže do bytu nenastěhovala. Koncerty , procházky , jízda na kole , divadlo a jinou činnost si dovedu s příjemným mužem představit , ale to je všechno.
František Pašingr
12.2.2018 23:40
Budeme žít spolu nebo každý ve svém.
Moje žena má vlastní byt, ale nikdy neopouští můj, snad aby nedala šanci konkurentkám.
Moje přítelkyně naopak vítá, když jí nezacláním v jejím bytě.
Moje žena se na mne nikdy nenaštve, protože bych se jí zeptal proč tedy nejde domů.
U přítelkyně jsem vždy jen na návštěvě jako před 50 lety.
To Věra Halátová Moje žena i přítelkyně vypadají výrazně mladší než já i když jsou mého věku (ženy holt o sebe více dbají). Horší to je s kamarádkami, které jsou o generaci mladší, ale vypadají jako moje vnučky.
Věra Halátová
12.2.2018 19:09
Ta dvojice na fotografii: on vypadá na seniora, ona ne. Muži sice chtějí - čím jsou starší tím mladší partnertku, ale většina mužů už na to dávno nemá. Ženy vypadají do vyššího věku dobře, udržují se - fyzicky i tělesně. Není to tak dávno, co mne oslovil starý známý, který měl mladou ženu. Ta ho opustila. Tento známý má cukrovku a kromě toho starobní důchod 7,5 tisíce korun. Tak nízký důchod nemá proto, že by dělal podřadnou práci, ale že byl podnikatel a vyplácel si celá léta minimální mzdu - proč, nevím. Vizuálně vypadá asi tak jako herec Jaromír Hanzlík. No, ale toho, že má někdo celkem ucházející gexicht, toho se nenajím. A tomuto pánovi šlo rozhodně o to, aby někde bydlel a někdo se o něj staral. Pokud by se našla dobrovolnice, která by do tohoto šla, dám jí adresu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA