Jóó, reklama je reklama
Foto: autor

Jóó, reklama je reklama

24. 1. 2018

Reklama nás drze provází životem, a že je to čím dál tím hustší, a vleze za námi kamkoliv.  Jistě víte své. Ale je jedna zásada. U reklamy se moc přemýšlet nedá. Nebo dopadnete jako já, když jsem zas vyrazil do města za zážitky volného dne. Nepršelo, nesněžilo, bylo dokonce i na leden příjemně, takže jsem se vydal dle reklamy v rozhlase na pražskou pravou koulovačku na Letné.

No, a jak si tak jedu, sedím v pohodlí metra obklopen bezdomovci, co smrděli alkoholem a vyspávali opičku. Aby cesta v jistotě a bezpečí, v alkoholickém oparu a smrádku utekla, čtu si reklamy nad sedačkami. Ze všech reklam nejvíc zabodovala reklama od zeleného mužíčka Alzáčka. Úchvatný strojek na mytí oken. Na baterky, s výdrží, a… tak jsem si představoval, že toto vše držíte v ruce, stojíte na židli či žebříčku a šmudláte okno.

 Co mne tak dostalo? Přijdete na to? Úžasná reklama. Doslova fakt na baterky.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdena Proboštová
Že by ti tenhle pofírung zkazil radost z tvého mytí oken ? :-)
Lidmila Nejedlá
To jsou věci!
Ladislav Vesecký
Co se divíte, to je jak reklama na "skvosta" Drahouše.
Dana Tomanová
Těch 200 l...to bude hodně integrovana nádobka :-))) To se Vám povedlo :-)
Věra Ježková
Něco podobného jsem viděla u známých. Značka jiná, nevím jaká. A nebylo to na baterky, ale zapojovalo se to do sítě. Vespod dva vyjímatelné kotouče s něčím jako filc. Pán okno postříkal vhodnou chemikálií, robotka zapnul a umístil do pravého horního rohu. Sedli jsme si a bavili se tím, jak robotek maká. Hezky zprava doleva, o kus níž, zpět a tak pořád, až se dopracoval až dolů. Moc se nám to líbilo.
Anna Čípová
Litr sem, litr tam, ale 200 je už příliš.
Naděžda Špásová
Romčo, tak tohle náhodou doma máme. A hádej kde, v krabici, protože to cáká vodu všude okolo, jen ne na okno. Ani nevím, kolik to tenkrát stálo, bylo to v akci v Lidlu.Ten smrádek mě zase pobavil. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Od mala nerada myji okna. V paneláku jsme měly jen 5 oken a jeden prosklený balkon. Tak jsem to ještě zvládla sama. Na domečku to řeším tak, že 2x ročně přijde paní co myje okna a kupodivu myje je klasickým způsobem a leští novinami. Ty jí vždy schovávám po celý rok. Ptala jsem se jí proč nemá nějaký šikovný přístroj a ona mi řekla, že všechny jsou na dvě věci.
Libuše Křapová
JIstě, Evi, na celém paneláku - ale za dvacet minut!! No, nekup to.
Alena Vávrová
Alzáku, ty nejsi žádnej troškař! 200 l sem, 200 ml tam?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...