Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Tomanová
25.12.2017 21:46
Připojuji se s přáním krásných svátků a díky za portál i60...ať se Vám daří a máte čím dál víc dobrých nápadů a věrných uživatelů!
Olga Štolbová
25.12.2017 13:50
Milá redakce, Honzo a Zuzko. Přeju krásné Vánoce a mnoho štěstí v Novém Roce 2018 Vám i nám všem. A také velké díky - bez Vás by Íčko nebylo. ♥
Eva Mužíková
24.12.2017 22:45
I já děkuji za milé přání. Jsem ráda, že již několik let patřím do kolektivu skvělých lidí, kteří mi zvláště v posledních dnech byli velkou oporou. Cítím se mezi vámi všemi jako ve velké rodině, o jejíž skvělý chod se starají členové redakce v čele s Honzou. Jim patří můj velký dík..
Marie Novotná
24.12.2017 18:48
Pozdě,ale přece,přicházím vám přát,
ať se daří ,hodně zdraví,s íčkem šedesát.
Redakce nám radost dělá,i když nejsou vánoce,
ať se někde zase sejdem jako letos,po roce.
Pak i další,zase jinde,
že se nás i více sejde
.Čtenáři i pisatelé,stávají se z nich přátelé,
Díky vám tam v redakci,za portál a za práci.
Jitka Hašková
24.12.2017 17:18
Velké díky především od nás - uživatelů portálu. Dovedu si představit co je zatím práce to naprogramovat, udržovat, aktualizovat. AŤ máte čas na odpočinek během svátků, užijte si je a v novém roce hlavně zdraví.
Lenka Hudečková
24.12.2017 14:04
My děkujeme za portál I60 .-)
Jana Šenbergerová
24.12.2017 13:17
Naše milá redakce, oba děkujeme za přání i za to, co pro nás celý rok neúnavně děláte. Přejeme vám krásné svátky a pro dny nové a příští hodně zdraví a radosti z práce i rodinné pohody.
Danuše Onderková
24.12.2017 13:06
Milý Honzo a milá redakce, rovněž se přidávám k přání všeho krásného v tyto krásné vánoční dny. Těším se na další snímky, články a na ičko jsem opravdu závislák. Přesně tak jak to napsala Elen. Pěkné svátky všem ♥♥♥
Elena Valeriánová
24.12.2017 13:01
Milá redakce, milý Honzo, děkujeme za krásné přání a myslím, že za většinu íčkařů mohu slíbit, že i během svátků nakoukneme na náš web. Jsme závisláci, v dobrém smyslu slova. A doufám, že nás bude přibývat. Hezké vánoce.