Redakce i60 přeje všem čtenářům hezké svátky
FOTO: Jan Raška

Redakce i60 přeje všem čtenářům hezké svátky

24. 12. 2017

Milé čtenářky, milí čtenáři,

přijměte prosím také od nás – redakce i60 – přání krásných a klidných Vánoc.

Rok se sešel s rokem a máme tady jedno z nejkrásnějších období, i když opět bez ladovské kulisy zasněžené české zimy. Nevadí, přesto si užijme dobrého jídla a pití, obdarujme naše nejbližší a vzpomeňme na ty, kteří již nejsou mezi námi.

A pokud si najdete chvilku, podívejte se také na magazín i60. I v průběhu svátků budou na portále vaše snímky v rubrice Foto dne i nové články. Budeme se těšit i na vaše čerstvé vánoční a slivestrovské příspěvky.

Děkujeme vám za vše!

Vaše redakce i60

přání Vánoce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Připojuji se s přáním krásných svátků a díky za portál i60...ať se Vám daří a máte čím dál víc dobrých nápadů a věrných uživatelů!
Olga Štolbová
Milá redakce, Honzo a Zuzko. Přeju krásné Vánoce a mnoho štěstí v Novém Roce 2018 Vám i nám všem. A také velké díky - bez Vás by Íčko nebylo. ♥
Eva Mužíková
I já děkuji za milé přání. Jsem ráda, že již několik let patřím do kolektivu skvělých lidí, kteří mi zvláště v posledních dnech byli velkou oporou. Cítím se mezi vámi všemi jako ve velké rodině, o jejíž skvělý chod se starají členové redakce v čele s Honzou. Jim patří můj velký dík..
Marie Novotná
Pozdě,ale přece,přicházím vám přát, ať se daří ,hodně zdraví,s íčkem šedesát. Redakce nám radost dělá,i když nejsou vánoce, ať se někde zase sejdem jako letos,po roce. Pak i další,zase jinde, že se nás i více sejde .Čtenáři i pisatelé,stávají se z nich přátelé, Díky vám tam v redakci,za portál a za práci.
Jitka Hašková
Velké díky především od nás - uživatelů portálu. Dovedu si představit co je zatím práce to naprogramovat, udržovat, aktualizovat. AŤ máte čas na odpočinek během svátků, užijte si je a v novém roce hlavně zdraví.
Lenka Hudečková
My děkujeme za portál I60 .-)
Jana Šenbergerová
Naše milá redakce, oba děkujeme za přání i za to, co pro nás celý rok neúnavně děláte. Přejeme vám krásné svátky a pro dny nové a příští hodně zdraví a radosti z práce i rodinné pohody.
Danuše Onderková
Milý Honzo a milá redakce, rovněž se přidávám k přání všeho krásného v tyto krásné vánoční dny. Těším se na další snímky, články a na ičko jsem opravdu závislák. Přesně tak jak to napsala Elen. Pěkné svátky všem ♥♥♥
Elena Valeriánová
Milá redakce, milý Honzo, děkujeme za krásné přání a myslím, že za většinu íčkařů mohu slíbit, že i během svátků nakoukneme na náš web. Jsme závisláci, v dobrém smyslu slova. A doufám, že nás bude přibývat. Hezké vánoce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...