Za hranou skla
Foto: autorka

Za hranou skla

19. 12. 2017

Výstava s tímto názvem se konala od poloviny září do začátku listopadu. Představila díla deseti českých sklářských výtvarníků dvou generací – starší a současné. Byla druhou výstavou, kterou jsem si prohlédla při své výpravě do Tančícího domu. Moc se mi líbila, sklo mám velmi ráda. Podrobnější informace k vystaveným objektům vám ale neposkytnu – v informační brožurce jsou uvedena především jména jejich autorů a názvy škol, z nichž vzešli. To snad ale nevadí. Sjeďte se mnou výtahem do druhého podzemního podlaží, na chvíli se zastavte, než se zorientujete ve tmě, z níž září pouze vystavená krása, a dívejte se. 

Hodnocení:
(4.9 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Věrko, sledovat práci sklářů, je něco nádherného a já jsem měla u nás v Poděbradech tu možnost přímo ve sklářské dílně. Vždy si za výtvorem představím tu tvůrčí práci.
Eliška Murasová
Paní Věrko, to by se mi taky líbilo, mám ráda sklo, díky, že jsem si mohla prohlédnout.
Věra Ježková
Ali, dobrý. //Než jsem šla včera do redakce, chtěla jsem se podívat na výstavu betlémů na Betlémském náměstí. V 9 hodin ráno tam byly tři třídy malých dětí a pár dospělých. Na druhý pokus, asi v 10. 45 totéž. Tak se tam vypravím až mezi svátky. // Děkuji všem.
Alena Tollarová
Vy se v té Praze máte!
Libor Farský
To je právě u skla zajímavé - nepřenosná krása světově známých historických kusů i krása v jednoduchosti u moderny. Zlaté české ručičky.
Blanka Macháčková
Děkuji za zprostředkování výstavy. Muselo to být moc pěkné.
Hana Rypáčková
Obdivuji práci se sklem.Je to krása...Díky, nemůžu být všude , kde je něco zajímavého.
Zuzana Pivcová
Sklo mě většinou fascinuje, jedno, zda staré nebo moderní. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...