FOTO: Jana Míčová
Objednejte si kalendář na rok 2018 s fotografiemi a básněmi našich čtenářů
3. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
10.12.2017 08:42
Objednávám jeden kalendář, ale bez dodání na dobírku. Ráda se pro něj zastavím v redakci. Věřím, že bude o něco levnější.
Elena Valeriánová
6.12.2017 12:57
Mně se kalendář líbí, básně na každé straně jsou bezva nápad. Horší je ta jejich necitlivá úprava. Jednotlivé sloky někdy nesmyslně rozděleny, přitom tam místa bylo dost. A!e i tak děkuji redakci, není to skvělé, že se můžeme i takto "světu" ukázat? Jen by to chtělo, aby si kalendář koupilo, co nejvíc lidí.
Zuzana Pivcová
5.12.2017 10:36
Souhlasím, nechtěla jsem do toho "vrtat", protože se jedná i o moje verše, ale oddělovat od sloky vždy jeden řádek nevypadá pěkně.
Jan Fencak
5.12.2017 09:31
vsetky fotografie krasne, niektore az vynimocne, skoda zlej grafickej upravy textov versov, najma 2,9,11 mesiac otrasne zalomenie...nekritizujem, konstatujem - potesi ma kazda novinka na tejto web stranke - vsetkym zelam krasne Vianoce a stastny Novy rok 2018
Helenka Vambleki
3.12.2017 23:30
Paráda - jako grafik bych si možná víc pohrála s těmi řádky u veršů - ale nebudu už kritizovat, těším se na něj moc, moc, moc
Jan Raška
3.12.2017 19:23
Pod fotografiemi je složka s názvem Ke stažení a v ní pdf s kalendářem na rok 2018. Můžete se podívat, jak vypadá. A prosíme, objednávejte nejpozději do 10.12.! První kalendáře bude tiskárna zasílat koncem tohoto týdne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA