Barvy podzimu
Foto: autorka

Barvy podzimu

2. 10. 2017

Dnes, při cestě na chatu, jsme se zastavili na parkovišti u koupaliště Brná. Už loni jsem obdivovala barvy, které tvoří jeden z nejlepších malířů, a to je podzim. I letos je to nádhera, a protože vás mám ráda a ráda dělám lidem radost, podělím se s vámi o tu parádu.

Fotky jsem nechala bez ořezu, aby mohly barvy vyniknout v plné své kráse. Doufám, že alespoň některé z vás potěší ta škála barev, kterou umí namalovat jen mistr podzim. Užívejte si toto období ve zdraví a v pohodě.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Votíková
Naďo tleskám, krásné fotky.
Věra Ježková
Nádhera. Děkuji a také vám přeji hezký podzim.
Jiří Hudeček
Také mám podzimní přírodu a hlavně ty krásné barvy rád a pokud možno tak je ukazuji... :-)
Elena Valeriánová
Naďo, mám taky ráda podzim a jeho barvy. Ještěže fotím na digitál a mohu nafotit fotek do aleluja. Kdybych fotila na kinofilm, to bych tak řadit nemohla. Díky, za to sdílení podzimní krasy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Opravdu překrásné barvy podzimu. Naďo ty se fakt povedly. Super.
Ilona Erika Kolář
Podzim je krasne barevny.také se kochám barvami.
Zuzana Pivcová
Na Tvých fotkách je opravdu nevšedně barevný podzim. Kolem takových barev jsem chodila na Ruzyni. Teď si budu muset najít jiná místa. :-)
Alena Tollarová
Ano, takový podzim, který nás ještě nezebe a už nás netrápí vedro, je jako stvořený pro vycházky do barevné přírody. Mám dvě místa, která potřebují zkontrolovat vybarvení, tak hurá ven.
Libor Farský
Naděnko, to je dobrý skutek.. Nádherné barvy, děkujeme.
Eva Balúchová
Nadi,mě jsi potěšila.Už vím,že Brná není Brno :-) a to krásně zbarvené je tuším přísavník pětiprstý.Mám ho na zahradě taky krásně vybarvený a těším se až se zbarví přísavník tříprstý,ten má taky krásné podzimní barvy.Podzim umí čarovat,mám ho ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.