FOTO: archiv autora
Michal Horáček: Jsem staré železo
5. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Havrlíková
5.9.2017 12:10
Což o to, článek je to hezký, naprostý souhlas. Avšak i já si pamatuji, jak pan Horáček komentoval u politiků (Topolánek, Paroubek)výměnu manželky za mladší model jako zoufalý koncept stárnoucího muže. A hle. No nic, jinak mu fandím co se týká skvělých textů, i projev má příjemný, je přemýšlivý, umí naslouchat.Jenže díky hazardu holt nemá šanci ve volbách. Vše se něčím platí, i úspěch.
Jana Baloušková
5.9.2017 10:46
Pamatuji si výrok pana Horáčka na téma výměny již postarších manželek za mladé, atraktivní, podle vzoru politiků a dalších movitých mužů. Prý by to nikdy neudělal.
Marie Franková
5.9.2017 09:57
Pan Horáček zřejmě už neví kudy kam, že oslovuje i "stará železa" na I60. Krásně naaranžovaná předvolební fotka - původní manželka by se tam tak nevyjímala...
Svatava Páleníková
5.9.2017 08:22
Moc pěkné zamyšlení. Přeji panu Horáčkovi jen krásné chvíle s rodinou a hodně inspirace k další tvorbě. Vaše písňové texty jsou úžasné.
Hana Rypáčková
5.9.2017 07:48
Já jsem ho fakt brala, ale to se nijak nedral do politiky. V tomto článku je mi protivný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA