FOTO: archiv autora
Michal Horáček: Jsem staré železo
5. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
zuzana šišková
3.9.2019 23:29
Děkuji panu Horáčkovi za zpevnění půdy pod nohama pro 60+. Pronásleduje mě nejistota, že bych měla ustoupit do stínu a přesto se mi nechce. Pořád mám pocit, že máme ještě co říct. Že dialog a prolínání starého a nového je "cesta". Jen najít společná slova a jejich obsah. Nepodceňovat a neodsuzovat se mezigeneračně. To je cesta do nikam. Znovu na začátek.
Zdenka Jírová
9.9.2017 01:04
Já proti mpanu Horáčkovi jako výbornému textaři a hudebníku nic nemám, ale do politiky by se nutit neměl, nic o tom neví. Co by řekl tomu, kdyby se mu do hudby nebo textů pletl třeba Kalousek?
Věra Ježková
8.9.2017 16:54
Myslím, že je-li něco zde předvolební kampaň, pak je to článek pana Horáčka, nikoli diskuse k němu. A mám dojem, že probíhá slušně.
Marie Metelková
7.9.2017 18:33
Pana Horáčka mám dlouhá léta velmi ráda a kdyby po jeho boku stála paní Ruth, jeho šance by byla jistá.Mladá paní z fotografie by pod jeho vedením jistě s nadšením hrála první dámu. Komu chce vlastně splnit sen? Škoda.
kety stertt
6.9.2017 22:47
Jsem si jistý, že to platí. Že životní zkušenost je velká, důležitá hodnota. Mladý člověk ještě nestačil zažít nevyhnutelné životní prohry, a poprat se s jejich následky. Netuší, jak vzácné jsou životní výhry a jak dobré je vážit si jich. Ještě neví, co to obnáší, zemře-li mu otec… otcové umírají i mldým.horáčku..nebo se může stát i to,že se dítě narodí po smrti otce..
Dagmar Bartušková
6.9.2017 12:04
Taktéž to vnímám jako předvolební kampaň. Pan Horáček je výborný textař. Koho budu volit nebo nebudu, to si s dovolením nechám.pro sebe. Pak by nemělo smysl chodit k volbám a za uz vubec ne za plentu.
Elena Valeriánová
5.9.2017 22:30
Myslím si, že ti "nadšení naivní sázkaři" měli mít rozum a neničit si hazardem život svůj a svých rodin. Kdyby to nebyl Horáček, byl by to jiný "odvážný, poctivý a důvěryhodný člověk". Jen naivní a hloupý člověk si může myslet, že ty úspory může mít kdokoli z poctivé práce. Ne, Michal Horáček stejně jako Miloš Zeman není mým kandidátem. Horáček může mít za peníze vše nač si vzpomene, už mi chybí jen královská koruna a bydlení na Hradě.. Zeman by se měl stáhnout na Vysočinu a v klidu dožít. Je na něm vidět, že už má dost. Nelíbí se mi předvolební kampaň tady na íčku. Jo, já jsem si myslela, že na fotce je s dcerou a vnučkou.
Antonín Vácha
5.9.2017 21:34
Vážená paní Řežábová, předpokládám, že budete volit Zemana, arogantního a neomaleného alkohoholika. Je to vaše volba. Ale nešiřte tady veřejně nesmysly a nepravdivé pomluvy, které čtete v nějakém bulváru či Haló novinách.
Květa Řežábová
5.9.2017 21:28
Oldřich Čepelka 5.9.2017 15:33 : "...Je to odvážný, poctivý, důvěryhodný člověk...."
Na rozdíl od vás pane Čepelko si myslím pravý opak o člověku, který byl za totáče registrován v StB složkách jako spolupracovník a asi proto směl cestovat na Západ zatímco obyčejnému tvrdě makajícímu občanovi nebyl povolen ani výjezd do Jugošky na dovolču k moři.... Jako textař dobrý, jako majitel sázkové Fortuny zbohatlý na zničených životech spousty porevolučně nadšených naivních sázkařů naprosto nepřijatelný pro funkci hlavy státu
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA