Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Kolářová
25.6.2017 21:33
Krásný návrat k Rožnovu!
Helenka Vambleki
20.6.2017 00:23
Žasla jsem na Fb a jen závidím, prezentace mi nějak nejdou
Anna Čípová
19.6.2017 20:34
Hanko, ty jsi prostě borka. Jsem ráda, že jsem tě poznala a ještě jednou děkuji za toulky po loukách na Soláni a posezení v pivovaru. Tvoje prezentace Rožnova a jeho okolí je nádherná.
Lenka Hudečková
19.6.2017 17:12
Hanko, krásně jsi nám ukázala vše pěkné na Valašsku :-)
Marie Ženatová
19.6.2017 14:36
Díky moc za krásná vzpomínková videa...
Jaroslava Handlová
19.6.2017 10:49
Pěkná připomínka radostných chvil. Hanko, mám tě také párkrát na snímcích i s Vendíkem, ale něco dám jen do běžné fotogalerie. S prezentací si nechám od Tebe poradit se správným výběrem hudby - v tom pokulhávám (s ohledem na autorská práva hudebních skladeb si s tím nevím rady), jinak si také s programem movie maker docela ráda pohrávám již asi 5 let, ale výsledky ukazuji jen známým - dosud jsem nezveřejňovala na You Tube. Chtěla bych to změnit, třeba s Tvoji pomocí to půjde?
Hana Rypáčková
19.6.2017 07:07
Škoda Evi, že jste s Bertíkem nebyli se námi...Tak zase někdy jindy. Všem co chtějí s movie maker pracovat , pomůžu. A Radek to popsal. Tím, že se fotky jen mihnou, může se tam každá fotka...
Eva Mužíková
18.6.2017 22:19
Hani, už jsi mne několikrát překvapila, ani tentokrát tomu není jinak. Tvé fotky jsou fotky profíka, vše podkreslené hudbou na míru, zkrátka UMÍŠ !!!!
Dagmar Bartušková
18.6.2017 20:32
Hano, super! Jsem šťastná, že jsem se nechala i přes závrať od vás vyhecovat, a na rozhlednu jsem nakonec vylezla. Zpáteční sestup byl horší, ale jistila ho Olga, Elena a Honza. Díky jim za velkou pomoc. Překvapení na Soláni nemělo chybu. Díky za krásné připomenutí, vždyť nám tam všude bylo moc fajn. I Vendikovi. Haf, haf...
Zuzana Pivcová
18.6.2017 19:26
Ráda vzpomínám na Tebe i na Vendíka, hned bych se jím zase nechala táhnout za vodítkem. :-D
Načíst starší příspěvky