Marie Korcová
1.4.2019 12:25
Nevím, je to jen můj názor, ale není dobré a priori předpokládat, že každá žena, které je 50. a více, má postavu, kterou je nutné co nejvíce zahalit. Když se podíváte kolem sebe, myslím, že spousta žen si postavu udrží a věk je jenom číslo.
Soňa Prachfeldová
3.6.2017 07:34
Jaké jsme se udělaly, takové jsme . Nemyslím, že by měly ženy trpět a nekoupat se kvůli nedostatkům své postavy. Prostě padnoucí plavky a je to. Když vidím němky, jak jsou leckdy oblečené a jsou sebejisté, je jim šumák po druhých. Asi jsme k sobě občas moc sebekritické a někdy neumíme sladit oblékání, včetně plavek. Voda je pro tělo živel, pojďme do ní s plavkami, či bez !
Milan Preisler
30.5.2017 23:00
Když nemáš postavu do plavek, pojď se koupat nahá....skutečně bych řekl, že nahý zadek vypadá lépe, než velké bikinové kalhotky. A na nudaplážích je převaha starších, přes 50. Na tu naší chodí i 70letá dáma se svou , ano, se svou matkou, 91letou. K vodě patří nahé tělo, do divadla šaty.
Věra Lišková
30.5.2017 16:58
Dnes je vedro a dusno, tak plavky bych neřešila a šla se ochladit do moře.
Věra Ježková
29.5.2017 22:18
Plavky jsem na sobě neměla už spoustu let. Nepotřebuji je. Slunce mi nedělá dobře, k vodě nechodím.
Jiří Libánský
29.5.2017 16:31
Já mám k lidskému tělu vlastní přístup a také styl oblékání považuji za každého výhradní právo. Ani babča v bikinách mne proto ani v nejmenším nepohoršuje. Ať si každý oblékne to, v čem se cítí dobře. Ženy, co mají mindráky, si mohou opatřit burkiny. :-)
Helena Kratochvílová
29.5.2017 14:14
Já plavání miluji a celý život si plavky zásadně kupuji celkové plavecké s křížem na zádech odolností proti chlóru a mořské vodě. Je mi jasné že v nich v 53 vypadám jinak než v 25, ale je mi to jedno, chci si zaplavat.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.5.2017 12:22
Od doby co se prodávají tankiny nic jiného nenosím. Kupuji si nové každý rok - nesnáším vytahané a mořská voda je za jednu sezonu zničí. Zásadně je nakupuji v té nejvyšší kvalitě v renomovaných obchodech . ne u vietnamců či v jiných supermarketech.Pak nemám problém chodit na pláž. letos jsem opět v Praze dobře nakoupila zelenočerné tankiny s černými kalhotkami.
Dagmar Ožanova
29.5.2017 11:44
Krásný den přeji všem. Chtěla bych se přihlásit do projektu- modelka nad 55.let- bylo mi .. letos bude 56 :( ale nikde to nejde .. ani tel.nefunguje. Déjte prosím vědět ..děkuji .. Dáda
Zuzana Pivcová
29.5.2017 10:50
Pokud půjdu někam do Vodního ráje, asi budu muset počítat s tím, že tam budou spíš mladí. Když půjdu na nudo, třeba na Lhotu u Brandýsa n. L., zjistím, že tam je to každému jedno a kritiků a "čumilů" tam je minimálně. No, a pak je to všechno ostatní mezi tím. jak se kdo sám bere, to také vyzařuje, jako v ostatních oblastech.
Načíst starší příspěvky