Bylo mi padesát. V čem na pláž?
Ilustrační foto: ingimage.com

Bylo mi padesát. V čem na pláž?

29. 5. 2017

Zahalit se co nejvíce, protože stárnoucí tělo není vhodné ukazovat? Nebo si užít slunce a vody v bikinách jako za mlada, protože každému je úplně jedno, kdo jak na pláži vypadá? Když před létem zazní slovo plavky, mnoho lidí vyššího věku propadá panice. Je to velmi podivuhodný jev. Cestovní kanceláře zveřejňují statistiky, podle kterých senioři cestují k moři jako diví, a nevědí, jak více si je ještě předcházet. Výrobci a prodejci plavek se však chovají, jako by o tom nikdy neslyšeli. 

móda
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Korcová
Nevím, je to jen můj názor, ale není dobré a priori předpokládat, že každá žena, které je 50. a více, má postavu, kterou je nutné co nejvíce zahalit. Když se podíváte kolem sebe, myslím, že spousta žen si postavu udrží a věk je jenom číslo.
Soňa Prachfeldová
Jaké jsme se udělaly, takové jsme . Nemyslím, že by měly ženy trpět a nekoupat se kvůli nedostatkům své postavy. Prostě padnoucí plavky a je to. Když vidím němky, jak jsou leckdy oblečené a jsou sebejisté, je jim šumák po druhých. Asi jsme k sobě občas moc sebekritické a někdy neumíme sladit oblékání, včetně plavek. Voda je pro tělo živel, pojďme do ní s plavkami, či bez !
Milan Preisler
Když nemáš postavu do plavek, pojď se koupat nahá....skutečně bych řekl, že nahý zadek vypadá lépe, než velké bikinové kalhotky. A na nudaplážích je převaha starších, přes 50. Na tu naší chodí i 70letá dáma se svou , ano, se svou matkou, 91letou. K vodě patří nahé tělo, do divadla šaty.
Věra Lišková
Dnes je vedro a dusno, tak plavky bych neřešila a šla se ochladit do moře.
Věra Ježková
Plavky jsem na sobě neměla už spoustu let. Nepotřebuji je. Slunce mi nedělá dobře, k vodě nechodím.
Jiří Libánský
Já mám k lidskému tělu vlastní přístup a také styl oblékání považuji za každého výhradní právo. Ani babča v bikinách mne proto ani v nejmenším nepohoršuje. Ať si každý oblékne to, v čem se cítí dobře. Ženy, co mají mindráky, si mohou opatřit burkiny. :-)
Helena Kratochvílová
Já plavání miluji a celý život si plavky zásadně kupuji celkové plavecké s křížem na zádech odolností proti chlóru a mořské vodě. Je mi jasné že v nich v 53 vypadám jinak než v 25, ale je mi to jedno, chci si zaplavat.
Jarmila Komberec Jakubcová
Od doby co se prodávají tankiny nic jiného nenosím. Kupuji si nové každý rok - nesnáším vytahané a mořská voda je za jednu sezonu zničí. Zásadně je nakupuji v té nejvyšší kvalitě v renomovaných obchodech . ne u vietnamců či v jiných supermarketech.Pak nemám problém chodit na pláž. letos jsem opět v Praze dobře nakoupila zelenočerné tankiny s černými kalhotkami.
Dagmar Ožanova
Krásný den přeji všem. Chtěla bych se přihlásit do projektu- modelka nad 55.let- bylo mi .. letos bude 56 :( ale nikde to nejde .. ani tel.nefunguje. Déjte prosím vědět ..děkuji .. Dáda
Zuzana Pivcová
Pokud půjdu někam do Vodního ráje, asi budu muset počítat s tím, že tam budou spíš mladí. Když půjdu na nudo, třeba na Lhotu u Brandýsa n. L., zjistím, že tam je to každému jedno a kritiků a "čumilů" tam je minimálně. No, a pak je to všechno ostatní mezi tím. jak se kdo sám bere, to také vyzařuje, jako v ostatních oblastech.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%