Setkání
FOTO: autorka

Setkání

19. 5. 2017

Jsem moc ráda, když se dočtu, že se uskutečnilo nějaké setkání čtenářů našeho portálu. Svědčí to o tom, že se tady sešlo několik lidí se stejnými zájmy, kteří se rádi potkají a mají si co říct.

V květnu jsem se zúčastnila dvou takových setkání. První setkání bylo s Alenou a Zbyňkem Tollarovými, kteří za mnou přijeli na návštěvu na Moravu. První den jsme prošli Oslavany, Ivančice a okolí, Druhý den jsme zajeli do Mikulova, Lednice a projeli část Moravy. Na další den už měli plán, tak se bohužel s námi nemohli vydat na prohlídku Brna.

Byla jsem ráda, že se nás v Brně na náměstí Svobody sešlo 11. Chtěla jsem ukázat ostatním, že i Brno má pěkné památky. Objednala jsem v Turistickém informačním centru jízdu vyhlídkovým autobusem i s průvodcem. Řidič autobusu u každého zajímavého místa zastavil a náš průvodce Zdeněk nám poutavě popsal objekt. Vyhlídková jízda trvala 2 hodiny, myslím, že se všem líbilo Brno i výklad.

Po prohlídce nás opustil jediný muž ve skupině Laďa Š., ale přidala se Majka S. Takže zase v 11 jsme vyjely výtahem do vyhlídkové restaurace na oběd. A po obědě jsme prošly krásnými uličkani na Zelný trh a odtud na Petrov. Ten jsem si nemohla odpustit, je to krásná brněnská dominanta. Po procházce parkem se naše skupina usadila na pěknou zahrádku k ochutnávce moravského vína. Postupně podle spojů jsme se rozcházely na vlaky.

Jsem moc ráda, že jsem se se všemi potkala, a těším se na další setkání v Rožnově.

Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Moc se mi líbila okružní jízda Brnem.Viděli jsme hodně památek a měli skvělého průvodce.Jsem ráda,že jsem se setkala se známými děvčaty a seznámila se s novými.I počasí nám přálo a posezení u vínečka bylo príma.Díky Evi.
Hana Lancová
Evi, super. :-)))
Marie Ženatová
Evičko moc děkuji za organizaci našeho setkání v Brně, moc ráda jsem všechny zúčastněné alespoń trochu poznala - škoda, že jsem musela odejít dříve. Ale i tak ještě jednou veliké díky za milé setkání...
Marie Seitlová
Na Brno i všechny ičkařky ráda vzpomínám. S Láďou jsem se jen přivítala na nádraží a rozloučila po projížďce. Měla jsem dopoledne jiný program, také setkání. Odpoledne bylo báječné a domů jsme jely až po 17 hod. Vínko v dobré společnosti chutnalo.
Lenka Hudečková
Evičko, jistě byla obě setkání moc prima....pěkná fotka Tebe a Alenky...jsem čupr holky... :-)
Květa Chobotová
Brno je moje srdeční záležitost,20.6.2011 jsem tam prožila sama v parku magickou nezapomenutelnou noc.Vřelé pozdravy do Brna, v úctě květa
Alena Vávrová
I když se zdaleka nemohu zúčastňovat všech takových setkání, tak jsem odjakživa "PRO" setkávání.
Hana Rypáčková
Moc vám to holky sluší, jen kvetete...Nějak mi to špatně vychází, ale třeba se to zlepší. Pořád ještě někdo může nahradit Evku na Povydří...Stačí přijet v neděli...
Zuzana Pivcová
Jsem ráda, když se mohu některého setkání naživo zúčastnit, a když to nevyjde, tak si alespoň, jako v tomto případě, ráda přečtu, že to bylo fajn. Pak trochu smutním, ale dobře mi tak, měla jsem jet! :-)
Danuše Onderková
Evičko, věřím, že bylo príma. Mrzí mně, že jsem nemohla jet a moc jsem vzpomínala. Rožnov, i když zkrácený si nenechám ujít a těším. Mám stejně jako většina z vás ráda tato setkání. Kdybych seděla doma, přišla bych o hodně přátel z celé republiky a vlastně i ze zahraničí. Takže, Evi díky...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.