Dovolená v Beskydech
ilustrační foto: pixabay.com

Dovolená v Beskydech

10. 5. 2017

Už jsem několikrát psala na chat o možnosti prožít zajímavý týden na ozdravném retro táboře pro seniory na Horní Bečvě v Beskydech.. Chat se vždy brzy zaplní a ne každý má chuť či čas rolovat. Takže pár informací pro ty, kteří je dosud nečetli.

V září proběhnou 2 turnusy zajímavého pobytu. První turnus  v době od 3.- 9. 9.  je již plně obsazen. Pro velký počet zájemců jsme otevřeli i  druhý turnus. Zde je ještě několik míst volných. Máte-li zájem, podívejte se na přiložený odkaz, kde se dozvíte víc. Můžete informovat i své známé či třeba Kluby seniorů, 

Ráda podám každému z vás jakékoliv informace. 

 

 taboryvbeskydech.cz/tabory_pro_seniory.html

dovolená
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květa Řičánková
Já bych ráda ale nemůžu slíbit,léčba asi na půl roku,to by mi už mělo být ne-li dobře tak aspoň lépe.Muslela jsem zrušit lázně-3 týdny v Luhačovicích.Značím si,když tak se ozvu.
Danuše Onderková
Hani, za mne už máš náhradu? To jsem ráda, že to nezůstane neobsazené.
Zuzana Pivcová
Ty jsi, Hanko, neúnavně obětavá. Senioři se budou retro ozdravovat a Ty nebudeš vědět, co dřív. Ale já vím, to je Tvůj svět!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...