S duchem doby aneb Životem vstříc optimismu
Foto: autor

S duchem doby aneb Životem vstříc optimismu

10. 5. 2017

V měsíci květnu vychází v nakladatelství Epika Jana Medka v Jindřichově Hradci moje kniha S duchem doby aneb Životem vstříc optimismu. Jedná se o moji první knihu, v předchozích knihách Literáti na trati I - IV jsem spoluautorem a v letošním roce jsem byl zařazen do Almanachu českých básníků. Kniha má formát A 5, je v pevné vazbě, čítá 126 stran s šedesáti básnickými texty a patnácti povídkami, doplněno ilustracemi mojí ženy. Mnohé z jejího obsahu bylo publikováno i zde na i60.

Také reakce Vás čtenářů na íčku mě poposunuly k tomu, že jsem se rozhodl vydat svou vlastní knihu. Za to Vám patří mé poděkování. Více se věnuji písňovým textům než echt básním, některé mé zhudebněné texty jsem zde též prezentoval. Texty a básně však mají k sobě velmi blízko. Některé z písňových textů jsou vlastně básněmi a básně se dají krásně zhudebnit, což zde na íčku dokazují díla paní Zuzany Pivcové. Domnívám se, že výrazná básnická tvorba paní Pivcové by si jistě zasloužila knižní vydání a doporučil bych jí spolupráci s panem Františkem Tylšarem.

Za doprovodu hudebníka a skladatele Mirka Fridricha se uskuteční 9. června v Koryčanech v kulturním domě křest mé knihy. V dnešní finančně dosti náročné době vydání knihy podpořil můj dlouholetý přítel Pavel Axman a také Město Koryčany. Přípravu a konečný akt vydání zajistil jihočeský spisovatel a "jahodový básník" František Tylšar, o kterém jsem zde na íčku psal a dokonce ho zpovídal (zveřejněno 28. 11. 2015). Všem patří dík.              

Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeněk Horenský
Všem Vám děkuji za gratulace a přání, knihu je možno objednat na z.horensky@seznam.cz nebo na mobilu 602 288 993. Cena 195,- Kč + poštovné 75,- Kč.
Ilona Erika Kolář
Knížka se bude určitě líbit.:) Gratuluji.
Marie Magdalena Klosová
Gratuluji.Ať má Vaše knížka úspěch.mm
Marie Magdalena Klosová
Gratuluji.Ať má Vaše knížka úspěch.mm
Jana Šenbergerová
K tomuto počinu vám upřímně blahopřeji. Ať se vaše knížka dostane co nejdříve ke svým čtenářům.
Marie Ženatová
Přeji mnoho úspěchů...
ivana kosťunová
Gratuluji, ať se vám dál daří.
Zuzana Pivcová
Srdečně Vám gratuluji a mám spolu s Vámi velkou radost. Poezie je tak málo a ta Vaše je opravdu novodobá, navíc ještě povídky. Pokud budete nabízet publikaci i na internetu nebo jakkoliv jinak, ráda si ji koupím. P. S. Co se týče mě, nechám to asi ......Koňovi. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...