Setkání čtenářů i60 v Rožnově pod Radhoštěm
Foto: autorka

Setkání čtenářů i60 v Rožnově pod Radhoštěm

1. 5. 2017

Rožnov p. R.  9. – 11.6.2017

Termín setkání se blíží a vedení hotelu musím do 20.5.2017 upřesnit požadavky na ubytování a stravování. Pro všechny dosud přihlášené objednám 2 noclehy s polopenzí, 3 noclehy požaduje Alena Vávrová a Dana Kolářová.

Prosím o zaslání zálohy ve výši 600,- Kč na účet 3027680193/0800 do 18.5.2017. Ve vzkazu pro příjemce uveďte, prosím, svoje jméno. Předem děkuji.

Přihlášení: Práglovi, Valeriánovi, Pinkasovi, Tollarovi, Helenka Červenka + ministr, Zuzana Pivcová + Jiří Libánský, Jana Šenbergerová + Pavel, Marie Pudichová + Marie Seitlová, Zdeňka Žichovská + Marie Novotná, Alena Vávrová + Dana Kolářová, Olga Štolbová + Jaroslava Handlová, Libuše Křapová + Marie Petrová,  Eva Balúchová + Danuše Onderková, Dagmar Bartůšková + Miroslava Jachimová, Jitka Caklová + Eva Mužíková, Marie Rákosníková

Případní další zájemci jsou vítáni. Tak neváhejte a potvrďte svoji účast.

Na setkání milých lidiček se těší Anna a Vladimír Čípovi.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Pudichová
Potvrzuji, záloha zaplacena dnes.
Marie Rákosníková
Záloha zaplacena.
Miroslava Jachimová
Záloha odeslána 9.5.
Dana Kolářová
Záloha odeslána.
Alena Vávrová
Aničko, už jsem opět na PC, tak hned dám příkaz k úhradě.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Aničko Č. budu moc ráda kdy i pro mně zajistíte polopenzi, ráda se zůčastním všech společných akcí a k tomu patří i jídlo. Doufám, že počasí se podaří. Nikdy jsem v Beskydech nebyla a ráda bych viděla skanzen a další rožnovské památky.Děkuji.
Jana Šenbergerová
Děkuji. Zaplaceno.
Anna Čípová
Jani, váš požadavek vyřídím. Zálohu nebudu zvyšovat, pošlete 1200,- Kč. Omlouvám se, že reaguji až dnes. Byla jsem týden mimo domov.
Jana Šenbergerová
Ještě jednou pro Aničku: Aničko, rádi bychom svůj požadavek rozšířili na 3 noci - ještě z neděle na pondělí + polopenze. Pokud bude záloha vyšší, dej vědět co nejdřív, hned pošleme. Už se těšíme. :-)
Anna Čípová
Paní Jarmilo, setkání se uskuteční v hotelu Bečva. Prosím, dejte vědět, zda chcete zajistit polopenzi. Předem děkuji za zprávu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.