Na toto nádraží se asi často nedostanete, ale určitě ho poznáte, pokud si vzpomenete na cestu za vzdálenou ičkařkou. Už víte?
FOTO: autorka
Poznáte nádraží?
27. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
27.3.2017 22:52
Šikovní, poznali, omlouvám se, že bylo málo indicií, ale vzhledem k tomu, že se o tom povídalo na chatu a Galerii, myslela jsem, že to bude pro vás lehčí.
Je to opravdu Stará Ĺubovňa
Naděžda Špásová
27.3.2017 19:16
Tak už to taky vím. Je to S. Ľ.. Tak tam jsem taky nikdy nebyla a určitě nikdy nebudu. Má 12 písmen a Vsetín je tam taky.
Helenka Vambleki
27.3.2017 16:02
Dano, už vím, kde jsem se spletla. Každé nádraží má dvě strany. Ty jsi fotila od kolejí, já si pamatovala budovu z druhé strany. Takže SL.
Danuše Onderková
27.3.2017 12:39
Helo, nevím jaké nádraží tam znáš, ale tvé zkratky jsou správné. Jednak byl snímek na FD, jednak jsem vás všechny nasměrovala do mé Galerie, kde jste to mohli také vidět a když jsme se vrátili tak jsme o tom povídali na chatu i 21.3. v Olomouci
Marie Seitlová
27.3.2017 11:07
Helo, na FD jsme vás zdravily přímo z toho města, ve kterém Jana žije.
Helenka Vambleki
27.3.2017 10:52
Cestovali jste do Tater. 17.3. jste posílaly pozdrav ze S.L. - ta má nádraží jiné. V městech jmenovaných v článku Přátelství bez hranic taky takové nádraží nevidím. Takže jste asi jen projížděly a teď hledej, Alíku, hledej.
Anna Potůčková
27.3.2017 10:26
Nebyla jsem tam s Íčkaři, vím že se o tom psalo a město v názvu je letité a ve svém městském znaku má někoho svatého.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem