Setkání v Rožnově pod Radhoštěm
FOTO: autorka

Setkání v Rožnově pod Radhoštěm

15. 3. 2017

Rožnov p. R.  9. – 11.6.2017

Přihlášení k 15.3.2017: Práglovi, Valeriánovi, Prachfeldovi, Pinkasovi, Tollarovi, Helenka Červenka + ministr, Zuzana Pivcová + Jiří Libánský, Jana Šenbergerová + Pavel, Marie Pudichová + Marie Seitlová, Zdeňka Žichovská + Marie Novotná, Alena Vávrová + Dana Kolářová, Olga Štolbová + Jaroslava Handlová, Libuše Křapová + Marie Petrová,  Eva Balúchová + Danuše Onderková, Dagmar Bartůšková + Miroslava Jachimová, Jitka Caklová + Eva Mužíková, Květoslava Houdková, Marie Rákosníková

Prosím, proveďte kontrolu, zda souhlasí jména přihlášených, požadavky na ubytování a zda jsem na někoho nezapomněla. Předem děkuji.

A co můžeme podnikat? V pátek odpoledne se uskuteční na náměstí a v parku akce „Rozhýbejme Rožnov“. Večer proběhnou v rámci akce „Noc kostelů“ varhanní koncerty v kostelíčku sv.Anny ve skanzenu a v evangelickém kostele. V sobotu se Rožnov se vrátí do starých lázeňských časů. A k tomu návštěva skanzenu, výlet na Radhošť či Soláň, možnost relaxace v pivních lázních nebo posezení v některé restauraci.O akcích se více dovíte na www.vmp.cz, www.roznov750.cz, www.visitroznov.cz a www.roznovskepivnilazne.cz/.

Organizační poznámka na závěr. V hotelu Bečva musím upřesnit počty noclehů a požadavky na stravu do 10.5.2017. Předběžná rezervace na ubytování je pro 45 osob.

 

Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Aničko, tak já a Dana K. až do pondělka, děkujeme.
Soňa Prachfeldová
Moji milí je mi to líto, snad něco vyjde ještě po prázdninách, mám to nabité, tolik jsem se těšila.
Anna Čípová
Zuzko, pouze se můžeme zapojit a ukázat, jak se dovedeme bavit. Ájo tany-tany určitě budou. Vrtět se můžeme hned v pátek odpoledne na náměstí. Paní Hanko, na Pustevny stačí vyjet v 10.00 hodin, trasa Pustevny – Radhošť měří pouze 4 km. Odpoledne jedou zpět do RpR dva autobusy v 15.220 a v 16.30 hodin. Maruško, fotodokumentace bude určitě hodně a díky ní poznáš, jak se sraz vydařil. Děkuji všem za odezvu. Jen mi je trochu líto, že nemůže přijet Soňa s manželem. Lidičky, moc se na vás těším.
Marie Ženatová
Organizátorko Aničko moc Tě zdravím, máš setkání velmi dobře naplánováno. Já jsem v těch místech byla loni s Exodem Blansko na týden, tak vím jak je tam všude krásně. Moc Vám všem přeji aby se setkání vydařilo a také se těším až uvidím určitě Tvůj zajímavý článeček a fotografie ze setkání. Přeji všem ze srdce báječný a vydařený pobyt...
Hana Rypáčková
Taky se chci přidat, ale jedu s Vendíkem a mám nocleh v apartmánu u pivovaru. Určitě se s vámi uvidím..Pustevny jsou autobusem v sobotu přístupné? Našla jsem v 8. 15 tam a v 16.30 zpět...
Zuzana Pivcová
Doufám, že bude až do finále souhlasit. :-)
Olga Štolbová
Souhlasí *****
Dagmar Bartušková
Souhlasí. Bude také nějaké tany-tany? :-)
Alena Vávrová
Také tam s Dankou K. jsme zapsané, dík. Ještě s ní jednou proberu, zda tam budeme do pondělka kvůli lepšímu spojení.
Eva Balúchová
Aničko,v pořádku,jsem na seznamu.Program přizpůsobím momentálnímu zdravotnímu stavu.Teď bych se nejraděj naložila do těch pivních lázní. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.