FOTO: archiv autora
Můj politický kandidát na cokoli, včetně prezidenta
13. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
17.11.2018 18:56
Vaši důvěru si Bartoš možná zaslouží, mou ne... Naštěstí máme ale demokracii a kdo naši důvěru získá je jen na každém z nás. V politice si nikdy nenechám od nikoho radit. A to, co se zde děje v posledních dnech hovoří jen o tom, že žádné demokraty v naší zemi nemáme, bohužel...
Jiří Libánský
17.11.2018 00:05
Já když čtu v tisku že "radnici obsadili Piráti", hned mi naskočí v mysli vyrabovaná budova se zohavenými mrtvolmi úředníků na chodbách a zpití raubíři hulákající kolem spoutaného primátora jako rukojmí. Čekám, kdy se objeví ti hrdinové, kteří ty loupežníky pobijou, nebo oběsí na náměstí a na radnici se vrátí radost, právo a prosperita. Představy, co je pirát, včetně té averze, se už asi nezbavím. Jinak lidi taky neposuzuji podle vzhledu, stejně jako Zuzana. Když máme teď Zemana, tak by u prezidenta byly dredy to poslední, co by mi vadilo.
Libor Farský
29.1.2017 19:15
Libore, jsem stejného názoru, je to inteligentní sympaťák. Škoda toho nepopulárního názvu strany (celosvětově), ale volil jsem je a budu volit zase.
Dagmar Tatoušková
16.1.2017 11:10
dobrý den, také jsem volila Piráty, jsou mi velmi sympatiční se svým programem... jenom je škoda, že je tak málo vidíme v politice... a název strany je celosvětový .... Piráti ... jejich strana je fakt rozšířena po celém světě, takže to není jejich nějaký hloupý výmysl ...
Eva Krausová
15.1.2017 09:11
S důvěrou v politiky bych v dnešní době byla dost opatrná, před volbami je každý křišťálově čistý... A není to myslím vůbec o věku.
Hana Rypáčková
14.1.2017 15:53
Už jsem je volila . Krásně se daly na jejich stránkách stahovat filmy. Už ne... :-) Ty dredy by na známkách nebyly vidět, aspoň by nesepínal ruce před dvojitou bradou. Doteď to nechápu proč ... :-(
Elena Valeriánová
13.1.2017 20:26
Podle úvodní fotky je to sympaťák, to jo, jen u těch ostatních fotek to chtělo popisky, pro takové neznalce jako jsem já.
Elena Valeriánová
13.1.2017 20:24
Politická agitka? Nemohu se vyjádřit k vašemu 100℅ člověku, neznám ho. Jen obdivuji Vás pane Libore, za tu Vaši důvěru, kterou v něj máte. Bude zřejmě krišťalově čistý...
Jitka Hašková
13.1.2017 11:02
Projevy pane Bartoše jsou většinou sympatické, ale vadí mi název strany Piráti. Symboly, patří tam i názvy, mají velkou sílu, dnes si to bohužel lidé neuvědomují. kdo to ale dokáže procítit a poznat, tak se hrozí, kolik se takových symbolů používá - ty lebky, zkřížené hnáty, rudé hvězdy, i ti piráti.
Oldřich Čepelka
13.1.2017 10:04
Pan Ptáček je tady tak aktivní množstvím příspěvků a komentářů, že už si myslím, že tu navštěvuji Ptíčko60. - Víme, že váš kandidát nemá věk na prezidenta a po pravdě, mnozí bychom se báli, aby nešťastnou náhodou nepřišel nový Standa Gross. (Ani ten nechtěl škodit.) Ale jinak znám celou řadu lidí, kteří z té lidské stránky, morálky, jednání s lidmi atd. by se o to mohli ucházet taky. Ale nic nenavrhuji. A já, Olíček, si nepřeji, pane Ptíčku, aby bylo víc íček. Stačí to původní. (Toto bylo psáno v dobré náladě, bez zlostí.) .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA