Nejkrásnější kompliment
Ilustrační foto: pixabay.com

Nejkrásnější kompliment

19. 12. 2016

Dámy a páni, snad mi odpustíte, že se chci v tento sváteční čas podělit o krásný kompliment, který proběhl zhruba před 10 lety. Vezla jsem v kočárku tříletého vnoučka své kamarádky, která si odskočila něco nakoupit. A my dva jsme vedli rovnocenný dialog. Najednou mi chlapeček povídá: "Ty jsi hezká paní". Do dnešní dne na to nemohu zapomenout. I když tenkrát bylo léto, patří tato malá epizodka k mým "vánočním dárkům".

Přeji všem krásné, radostné a harmonické Vánoce, hodně štěstí a zdraví v novém roce. Brigita

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Krásná vzpomínka a děkuji za přání.
Eva Mužíková
Babičko,màm Tě ráda nejvíc na celém světě, říká mi moje čtyřletà vnučka....za chviku, kdy jí za něco pokárám se mne zeptá: "Babičko, kdy už půjdeš domů??? ". ..její upřímnost mne často pobaví..
Naděžda Špásová
Takovýhle kompliment potěší, ať je od kohokoliv. Taky bych na to nezapomněla.
Hana Čadová
Od dětí je to moc krásné a dojemné! Mně vnučka od mala (nyní 16 r.) líbá ruku! Také to potěší.
Jana Slavíková
Opatrně jsem si klekala, abych z betonové skruže na břehu moře vybrala naplavené mušle a synkovi přítelkyně mého syna jsem říkala, že si musím pomalu, protože už jsem stará. S všeobjímající moudrostí svých pěti let prohlásil: Ale furt jsi pěkná! Se stejným přehledem říkal, když se cpal rajskou s masovými koulemi: To je nejlepší rajda, kterou jsem se svém životě jedl. Škoda, že tahle schopnost většině mužů dlouho nevydrží :-)
Hana Rypáčková
Kompliment o kráse mi asi nikdo nesložil, ale vnouček mi často říká:"Babičko, ty jsi můj kamarád". No, snažím se jím být. Milanův kamarád , vdovec , má dlouholetou přítelkyni, která se s ním seznámila se slovy :" Pane, vy jste hezký, vy se mi líbíte.." Už deset let jsou blízcí přátelé a velmi si rozumí. :-)
Elena Valeriánová
Pamatuji si podobný zážitek. Byla jsem na návštěvě u dcery. Šla jsem se koupat a měla jsem zrovna na hlavě čepice že šamponu, když do koupelny za mnou přišla tehdy asi čtyřletá vnučka. Chvilku se na mě jen tak dívala a pak "babičko, ty jsi tak krásná!". A vám kompliment složil dokonce "cizí muž", bodejť by to nepotěšilo :-)
Lidmila Nejedlá
Ano a děti mají vždycky pravdu. Mně zase říká Adélka: Já te mam láda. Také to potěší.
Danuše Onderková
Souhlasím se Zuzkou, znám ten pocit, děti si na nic nehrají a řeknou vše na rovinu. U zmrzliny mne to také vždy potěší. Brigito, máte na co vzpomínat, to jsou ty nejhezčí zážitky.
Zuzana Pivcová
Od malých dětí takový kompliment potěší nejvíc, protože tam to nemá v sobě ani špetku nepoctivosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.