Čas bilancování aneb rok s Íčkem
Ilustrační foto: pixabay.com

Čas bilancování aneb rok s Íčkem

4. 12. 2016

Koncem roku se to dělává. Myslím, že jsem nikdy nebilancovala, ale za ten rok s Íčkem se to přímo nabízí.

Co jsem poznala, co jsem se naučila, co mne obohatilo? Je toho dost. Napsala jsem několik článků, podle čtenosti a reakcí se některé i líbily. Začala jsem si víc všímat věcí, lidí, okamžiků kolem sebe a začala intenzivněji fotit. Fotky kromě ořezu nijak neupravuji, to je jistě vidět. Myslím, že by to nebylo „jak to vidím já“. Díky vám se mi rozšířily obzory, co vše se dá vytvářet, malovat, lepit, vařit i péct. Našla jsem i tipy na dobré knihy.  Ráda čtu příspěvky ostatních, vzpomínky, cestování, básničky, vždy najdu něco, co mě zaujme. I ty dohady, které tu občas probíhají, jsou poučením. Psané slovíčko, bez toho, abyste viděli, jak se dotyčný tváří, může způsobit i problém.  S tím čtením se u mne objevila jedna neřest. Snídám a dopolední kávičku si dávám s íčkem. Začnu kvízem, přes články, na otázku dne a ostatní. A jak to máte vy?

Ve výčtu těch plusů nesmím opomenout účast na dvou módních přehlídkách. To byla bomba. A moc za tuto možnost děkuji. Při první jsem byla řádně vyklepaná, ale šťastná. U té druhé, coby mazák, jsem si víc užívala i zákulisní atmosféru, což byla zajímavá zkušenost.

A pak jsou tu akce, výlety. Pravda je, že tím, že máme i svůj okruh přátel, jsme se účastnili jen dvou akcí. Doksy a Bublishow na parníku. První super, u té druhé mám bohužel nepříjemnou zkušenost. Představte si, že na tom parníku se můj partner -a teď cituji- „vožral a ošahával ženský“.  Možná to způsobily ty bublinky bublifukové, že byl pohled rozmazaný, ale můj partner je abstinent. Nedopil ani tu sklínku šampíčka, co jsme od oslavenců dostali. A pokud s někým laškoval, že by čarovala tetka Závist? V každém případě to je ubohé. Takže tím máme ty, s kterými jsme si nepadli do oka, z krku, a jsou tu milí přátelé. S některými z vás se občas vídáme i mimo akce íčka a to je moc, moc fajn a jsem ráda, že vás znám. A tím, že jsou na profilech fotky, vás vlastně už znám spoustu a musím přiznat, že některým z vás se obdivuji za vaši akčnost.

A protože někdy méně je více, už s bilancováním končím. Myslím, že ten rok byl dobrý po všech stránkách. Díky vám jsem přišla i na to, že moje bolístky jsou někdy prkotiny, a že je lepší mávnout tlapkou a jít dál.

Užívejte si předvánoční čas v klidu a pohodě a nenechte si ho ničím a nikým kazit.

 

 

 

 

 

Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Helenko,pěkně jsi zavzpomínala na rok na íčku.I já vás oba ráda vidím.Na bublifukové plavbě jsem byla,ale neviděla jsem Romana ,že by někoho obtěžoval.Většina pomluv vznikne ze závisti.Řekla bych hoďte to za hlavu,ale vím,že to mrzí.
Hana Rypáčková
Vždycky mě odradí , když slyším, že někdo na někoho útočí. Je smutné, že to děje i na tak skvělém a kamarádském webu. Snad se rok 2017 ukáže jako nehádavý a přátelský. Taky jsem nebyla na bublinkách, jen na kloboukách a bylo to parádní. My máme ten letošní nejhorší, snad bude příští klidnější a taky se na sraz dostanu.
Elena Valeriánová
Jsem na íčku bezmála dva roky. Rok 2015 byl pro mě nejhorším v životě a díky rodině a přátelům jsem jej překonala. A mezi přátele počítám i širokou rodinu íčkařskou. Někteří jsou mi blíž, někteří vzdáleni. Někteří lidi z íčka mi i dost ublížili, je to i má vina. Za celý život jsem si neosvojila podlézavost a falešné kamarádství, tak to mám za to. Dnes mám první neblahé výročí od loňské operace, mám z toho trochu splín. A tak sedím u počítače a listuju našim íčkem. Děkuji všem, kteří tu jsou a dobré rozsévají.
Marie Seitlová
Já jsem na ičku už dosti dlouho, byla jsem na všech srazech a moc se mi tu líbí. I Vás oba jsem poznala v Doksech, hezké bilancování.
ivana kosťunová
Napsala jste to moc hezky.
ivana kosťunová
Helenko, to tak bývá, v každém společenství se najdou zlomyslní a pomlouvační jedinci,ani íčko není výjimkou. Měla jsem podobnou zkušenost jako vy, vyrovnala jsem se s tím po svém, a jsem tu pořád a ráda. Jsou tu zajímaví a inspirativní lidé, a našla jsem zde i spřízněnou duši. Osobně doufám, že vás v příštím roce uvidím opět na molu, jak předvádíte módu pro "normální ženský"
Marie Novotná
Není na světě člověk ten,aby se zachoval lidem všem.Jsem moc ráda,že patřím do skupinky íčka,už ani nevím od kdy.Děkuji za milou bilanci.Ve společnosti vás obou jsem byla moc ráda a zapomenula na svoje starosti.Díky.
Lidmila Nejedlá
Helenko, jste sympatická dvojka, vždy vás ráda vidím. Až si uděláte výlet do Poděbrad, dejte mi vědět. Na parníku s bublifukem jsem nebyla a tak jsem přišla o to osahávání a " tolik bych ho potřebovala!"
Helenka Vambleki
Jsem ráda, že patřím k tvým /Vašim/ přátelům a stejně jako ty, jsem ráda za celé íčko. Romanův jemný humor třeba někteří nechápou, ale to je individuální. Nemůžeme se líbit všem :-) Sto lidí, sto názorů. Zůstaňte oba íčku věrní!
Naděžda Špásová
Helo, jsem moc ráda, že jsme tebe a Romana poznali. Taky jsem o takové malé bilanci uvažovala, ale ty jsi to v podstatě vyjádřila i za mně. Těším se, až zase přijedete a možná se někde uskuteční i to íčkařské setkání. Závist a zloba jsou staré jako samo lidstvo, takže nemá smysl se tím zabývat, jen to občas zamrzí. Užijte si krásné svátky, určitě se ještě ozvu. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.