Zuzana Pivcová
3.12.2016 19:26
To je zvláštní, byla jsem přesvědčena, že jsem tu něco napsala, a teď vidím, že ne. Asi jsem se spletla s redakcí. :--)) Tak ať máš pořád o čem a pro koho hrát a zpívat. Ať svým vnímáním a prožíváním lidské a snad i univerzální lásky dokážeš i nadále víc než jen slovy obohacovat všechny, kteří vnímat a prožívat chtějí a dokážou.
Lubomír Müller
2.12.2016 12:29
Paní Marcelo, děkuji za povzbuzení. Ty, které jste vyjmenovala, mám rád a člověk už tím, že je poslouchá, bere si je podvědomě jako vzor, nicméně oni jsou (nebo byli) v lize, do které nikdy nedorostu a hrát v ní nebudu. Takže zůstanu rád tím Lubomírem Müller, a to je snad opravdu dobře =) Děkuji, že jste přišla mne poslouchat. Určitě jsme se vzájemně "neslyšeli" naposled. Děkuji. A děkuji ještě jednou i ostatním zde za pěkné komentáře. Pro pana Libora - videozáznam bohužel nebyl pořizován. Snad někdy příště jinde.
Marcela Pivcová
2.12.2016 08:50
Pane Lubomíre, při poslechu některých dřívějších nahrávek mě napadaly myšlenky: Nepřipomínají mi někoho Vaše písně? Hapka? Aznavour, Kryl, Vysockij...? ale od úterního recitálu vím, že ani Hapka, ani Suchý, Cohen, Vysockij... ale jedině Lubomír Müller - a to je dobře!
Libor Farský
1.12.2016 13:32
Nebyl by možný videozáznam pro ty, kteří se nemohou dostavit, prosím?
Lubomír Müller
1.12.2016 10:12
Děkuji redakci za tak nádhernou recenzi (s úsměvem si myslím, že je toto hodnocení mého vystoupení lepší než můj samotný výkon) a za komentáře k této malé recenzní reportáži děkuji všem milým dámám. Určitě ještě bude příležitost zahrát a zazpívat i těm, pro které je tento zimní čas (kdy brzy padá tma) méně vhodným časem pro večrní vycházky nebo dojíždění. Rád bych též realizoval jeden koncert jen z písní na texty Zuzany Pivcové, bylo by to jistě moc zajímavé a poutavé. K takovým cílům se jde pomaleji, ale určitě se dojde. Všem přeji spokojený čas předvánoční, hudbu lásky v duši a v srdci mír spokojenosti navzdory době, která často k spokojenosti nedává příležitost. Ostatně, je to vždy na nás, co z této doby budeme vnímat příznivě a já vám všem přeji, aby toho příznivého bylo co nejvíce.
Hana Rypáčková
1.12.2016 09:24
Nemůže mě to tolik mrzet, nebyla jsem lenivá, literární kavárnu znám a jistě bych se do Prahy vypravila /Milan je v dobré kondici/, ale mám vnoučka na dostonání tento týden. A Jitka- to je stálice...Muselo to být moc hezké...
Alena Tollarová
1.12.2016 08:57
Také mě dost mrzí, že jsem u toho nebyla. Určitě to byl pěkný zážitek pro všechny zúčastněné. Obdivuji Jitku a doufám, že se zadaří někdy jindy. Fotky jsou úžasné a čiší z nich atmosféra.
Eva Krausová
1.12.2016 08:41
Být v Praze v 19hod. je pro mne neuskutečnitelné, bohužel. Jinak bych u této akce nemohla chybět. Víc takových lidiček, jako je pan Lubomír. I mne zaujalo 3 foto, jako Evu M.
Květa Chobotová
1.12.2016 05:35
Zrovna včera jsem na pana Lubomíra myslela.....je to pro mě krásný,renesanční muž...děkuji a přeji vše krásné, v úctě květa
Eva Mužíková
30.11.2016 21:58
Musel to být krásný večer. Fotka se skleničkami v popředí je moc zajímavá...
Načíst starší příspěvky