Ilustrační foto: Anna Čípová
Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!
20. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
20.11.2016 23:38
Všechny fotky jsou krásné, hlasuji pro Jiřího Hudečka _ prosinec a Elenu Valeriánovou - duben.
Marie Bartošová
20.11.2016 23:28
Srdečně gratuluji všem výhercům, ale i ostatním účastníkům soutěže ke krásným fotkám. Také redakci za skvělý výběr. Já bych vybrala aspoň deset fotek, ale když musím volit jen dvě, tak Pražské svítání -
Soňa Pražáková a Výhled na Týnec z hradu Klenová - Alena Tollarová.
Radovan Cakl
20.11.2016 22:19
Vybíráme: Zdenka Žichovská - Podzimní a Soňa Pražáková - Pražské svítání. Gratulujeme autorům fotek vybraných redakcí ve Fotosoutěži i do Kalendáře 2017.
Jan Raška
20.11.2016 22:12
Tak raději ještě jedno upřesnění. Vybírají se 2 fotografie ze všech snímků fotosoutěže Obrázky podzimu a zimy. A vybírají pouze ti, kteří se soutěže sami zúčastnili.
Helenka Vambleki
20.11.2016 22:07
Panebože, asi blbnu. Nevěděla, jsem, že se vybírá i z těch kalendářových. Vybrala jsem podzim, kde není datum, takže nesplňuje podmínky. Ach jo. Tak se omlouvám a hlasuju znova pro podzim - Už rostou /.A.Vávorvá
Elena Valeriánová
20.11.2016 21:56
Tak jsem si to nechala projít hlavou a myslím, že ve výběru fotek jsem chybu neudělala. Vybíráme přece dvě vítězné fotky fotosoutěže podzim-zima a na to, jeslí byla fotka vybrána jako ilustrační fotka k článku a nebo byla zařazena do kalendáře, se nemůže brát zřetel. To bychom ji poškodili. Nechám to tak.
Radovan Cakl
20.11.2016 21:50
Bojím se, že vzniká trochu zmatek. Soutěžící mohou vybírat z fotek, vložených do soutěže, s výjimkou těch čtyř, které už vybrala redakce. Ty dvě, které vyberou soutěžící budou také odměněny flashdiskem. Těch 36 pod článkem je vybráno do kalendáře.
Helenka Vambleki
20.11.2016 21:36
Hlasuju: zima/Kouzlo zimy/
Libuše Hvězdová a podzim/To byla úroda/Marcela Němečková
Alena Vávrová
20.11.2016 21:25
Samozřejmě blahopřeji všem autorům vybraných fotografií a ostatní krásné fotky chválím. Redakci děkuji za krásnou akci - Kalendář i60.cz, na který se těším. Rozhodování bylo těžké - moje volba padla na Podzim: Jan Kutílek/ Z podzimu do zimy a Zima: Helenka Červenka/Vánoční idylka
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA