Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!
Ilustrační foto: Anna Čípová

Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!

20. 11. 2016
čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Všechny fotky jsou krásné, hlasuji pro Jiřího Hudečka _ prosinec a Elenu Valeriánovou - duben.
Marie Bartošová
Srdečně gratuluji všem výhercům, ale i ostatním účastníkům soutěže ke krásným fotkám. Také redakci za skvělý výběr. Já bych vybrala aspoň deset fotek, ale když musím volit jen dvě, tak Pražské svítání - Soňa Pražáková a Výhled na Týnec z hradu Klenová - Alena Tollarová.
Radovan Cakl
Vybíráme: Zdenka Žichovská - Podzimní a Soňa Pražáková - Pražské svítání. Gratulujeme autorům fotek vybraných redakcí ve Fotosoutěži i do Kalendáře 2017.
Jan Raška
Tak raději ještě jedno upřesnění. Vybírají se 2 fotografie ze všech snímků fotosoutěže Obrázky podzimu a zimy. A vybírají pouze ti, kteří se soutěže sami zúčastnili.
Helenka Vambleki
Panebože, asi blbnu. Nevěděla, jsem, že se vybírá i z těch kalendářových. Vybrala jsem podzim, kde není datum, takže nesplňuje podmínky. Ach jo. Tak se omlouvám a hlasuju znova pro podzim - Už rostou /.A.Vávorvá
Elena Valeriánová
Tak jsem si to nechala projít hlavou a myslím, že ve výběru fotek jsem chybu neudělala. Vybíráme přece dvě vítězné fotky fotosoutěže podzim-zima a na to, jeslí byla fotka vybrána jako ilustrační fotka k článku a nebo byla zařazena do kalendáře, se nemůže brát zřetel. To bychom ji poškodili. Nechám to tak.
Radovan Cakl
Bojím se, že vzniká trochu zmatek. Soutěžící mohou vybírat z fotek, vložených do soutěže, s výjimkou těch čtyř, které už vybrala redakce. Ty dvě, které vyberou soutěžící budou také odměněny flashdiskem. Těch 36 pod článkem je vybráno do kalendáře.
Helenka Vambleki
Hlasuju: zima/Kouzlo zimy/ Libuše Hvězdová a podzim/To byla úroda/Marcela Němečková
Elena Valeriánová
Tak to budu muset dát jiný tip. Omlouvám se.
Alena Vávrová
Samozřejmě blahopřeji všem autorům vybraných fotografií a ostatní krásné fotky chválím. Redakci děkuji za krásnou akci - Kalendář i60.cz, na který se těším. Rozhodování bylo těžké - moje volba padla na Podzim: Jan Kutílek/ Z podzimu do zimy a Zima: Helenka Červenka/Vánoční idylka

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody