FOTO: archiv 2media
Zbigniew Czendlik: Jednou zestárneme všichni. Jde o to, jak.
24. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rarasch
18.11.2019 10:52
Neustále slyším o klesajícím počtu věřících. Více takových milých, usměvavých kněží (měla jsem tu čest se na chvíli setkat) a kapacita kostelů stačit nebude! I když jsem navštívila i dětské mše, duchovní , při vší snaze, ze sebe nesetřásli určitou přísnost a demagogii. Děkuji , pane faráři!!!
Danuše D'Engeli
13.2.2019 05:57
Omlouvam S3 za chyby v mych predchozich clancich, ale je to proto, zero jsem se zacala ucit na tabletu. Sent srdecnym pozdravem Denise.
Danuše D'Engeli
13.2.2019 05:44
Jeste jednou, chtela jsem napsat vubec nikomu neskodity a pomahat ostatnim. Kdyz S3 pak clovek ohledne zpet, muze se radovat znovu z toho, co ve svem zivote udelal pro druhe i pro send. Danuse
Danuše D'Engeli
13.2.2019 05:36
Ano,jednou zestarneme vsichni, jde o to, jak. Pro me to znamena byt nadseny a s duverou se vztahovat ke svetu, milovat vsechny lidi a minimum neskodit, v dusi citit svobodu, byt kreativni a pozitivni. Jsem stastna. Verim, zero se moje zaliby budou rozsirovat a monkey pozitivni aura bude pomahat druhym. Se srdecnym pozdravem Denise S.
Danuše D'Engeli
28.12.2018 03:51
Ne každý má to štěstí, být aktivní, plný pevné vůle, kreativní a houževnatý. Na Židovské radnici se potkávají lidé, kteří přežili šoa a přesto jsou veselí a silní, dožívají se vysokého věku. Mám ráda staré lidi. Mým přítelem je 91 let "mladý" člověk, který mi udílí moudra po celá léta.
Marie Doušová
15.6.2017 17:48
Vaše kniha mě oslovila ,pobavila i poučila.Je srozumitelná a čtivá. Moc dík za krásné čtení.
Eduard Smolík
2.4.2017 12:15
Pane faráři.Děkuji za krásnou a dojímající knihu.Píšete mě zduše,četl jsem jí jedním dechem a hlavně srdcem.Děkuji a napište více knih.
Libuše Žárská
8.1.2017 14:50
Knihu pana faráře jsem si objednala ještě před jejím vydání, je čtivá a je z ní cítit opravdovost.Je to velmi sympatický člověk, sleduji jeho vystoupení jak v televizi, tak rozhlase.Jeho pořady jsou zajímavé, vždy mně potěší.
Jarka Krejčí
6.1.2017 12:47
Je to borec,měla jsem to potěšení se s ním setkat,a jeho knížka je pohlazení po duši,škoda,že takových lidí není víc-a hlavně farářů-potom by kostely praskaly ve švech
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA