Ilustrační foto: ingimage.com
Milujeme se a máme sex. Proč se tak divíte?
17. 9. 2016Také jste si jako malí mysleli, že lidé po padesátce jsou stařenky a staříci, kteří sedí v parku, v jedné ruce hůl a druhou krmí ptáčky? Teď si s úsměvem můžeme říct, jak vzdálené od reality byly naše představy. Stačí se podívat, kdo řídí firmy, banky, kdo se okolo nás prohání na kole či svižně pochoduje s batůžkem na zádech… Někteří hole opravdu mají, ale ty na Nordic walking.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
18.9.2016 13:01
Jasně, že je spousta hraček, doplňků, nic nového pod sluncem, ale ... I když se říká, že starší lidé jsou někdy infantilní, přesto bych se nechtěla jen probouzet na letišti plném hraček - vedle partnera, kterého denně, denně bolí hlava! Tělo na tělo - to má něco do s e b e, ne?! ☺☺☺ A teď mě klidně rozcupujte! Já to příjmu.
Karel Boháček
18.9.2016 12:35
Paní Dagmarko, Kája o tom druhém článku neví .Jana B. Ze si tady chatuje ani nevím, dnes jsem to nějak objevila a tak se taky ozvu.
Hana Šimková
18.9.2016 12:12
Neříkám, že sex nepatří k životu, ale proč si myslíte, že bychom to měli tady a někdy dost podivně pitvat?
Dagmar Bartušková
18.9.2016 11:17
Pane Karle, pokud váš komentář bude číst vaše paní, tak se vám asi poděkuje!
Naděžda Špásová
18.9.2016 10:52
Sex k životu patří a bez něj je smutno. A týká se to samozřejmě i naší věkové kategorie.
Roman Procházka
18.9.2016 10:22
Karle, chce to jen fantazii, šikovnost, i tu ruční práci, a jde vše. V dnešní době, plné různých doplňků a hraček v oblasti ňuňuňu ani nemluvit. Po roce 1989 jsem s kamarádem zásoboval rozjíždějící sex shopy výrobky z Německa, a vězte, že to byla škola života na co vše je i není, A jaké srandy u toho jsme zažili...
Dagmar Bartušková
18.9.2016 10:04
No, jen aby ta pusa, přitulení a ruční práce nepřevládaly. Hups a áách k tomu všemu rozhodně patří. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA