Prázdninová reportáž: Zakynthos - ostrov vůní a bohů
Všechny fotografie: Drahomíra Stínilová

Prázdninová reportáž: Zakynthos - ostrov vůní a bohů

6. 7. 2024

Nepochybuji o tom, že na Zakynthu pobývali bohové. Apollón a jeho sestra Artemis si ostrov oblíbili pro jeho krásu i pro vlnitý terén. Až tam totiž na ně nemohl dohlédnout z Olympu jejich otec Zeus.

cestování dovolená Řecko
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Na tomto řeckém ostrově jsem narozdíl od několika dalších nebyla, ale přesto mi tenhle milý článek připomněl krásnou atmosféru, v níž se snoubí středomořská pohoda s důstojnou antikou. Díky, Drahuško.
Alena Tollarová
Drahuško, ani nevíš, jak mě Tvoje pohodová reportáž o nádherném Zakynthosu vrátila do vzpomínek a natěšila na dovolenou. Psala jsem o něm vloni Tip na dovolenou a pak ještě o tom, jak jsme reklamovali u CK. Blbý pokoj nic nemění na nádheře ostrova a překrásném koupání. Na pláži Navagio jsem se koupala, ale takhle shora jsem ji neviděla. Právě to Jediné okno jsem nedávno dávala na FD a strašně těším, že se tam vrátím. Díky
Věra Lišková
Pohádková dovolená a stejně zdařilá reportáž i fotografie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody