Fotoreportáž: Pozvánka na nebe
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Pozvánka na nebe

17. 8. 2016

Letošní dovolenou jsme strávili jako každý rok v Jižních Čechách. Rozhodla jsem se, že vás nepozvu někam na zemi, ale pozvu vás trochu výš, a to na nebe.

Všude, kde jsme, fotím hrozně ráda mraky. Jsou vděčným objektem, protože neprotestují, jsou proměnliví, umí se do objektivu tvářit hezky, ale umí se i pěkně mračit. Možná, že se to někomu bude zdát banální a jednotvárné, ale to nevadí. Určitě se najde i někdo, komu se moje obrázky budou líbit, tak jako mě. I mraky mají své jméno. Já je ale jmenovat nebudu. Nejsem meteorolog a ani si na něj nebudu hrát. Projeli jsme tři kraje a tak jsem na závěr dala pár fotek s názvy vesniček, které jsem stihla vyfotit a které mě zaujaly.

Pokud se vám bude zdát, že těch fotek je moc, máte pravdu. Tak vám přeji hezkou procházku po nebi a krásný zbytek léta.

 

 

 

fotografování
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Ano, mohu potvrdit, že i v Týně nad Vltavou, odkud jsem se vrátila, bývá nádherná obloha, mraky, západy slunce, červánky. Mně se je ale vyfotit moc nepodařilo.
Anna Čípová
Paní Naďo, dobrý nápad a pěkně zpracovaný.
Libor Farský
Nádherné!!!
Naděžda Špásová
Děkuju za slova chvály. Těší mně, když moje fotky udělají někomu radost. Moc si toho vážím.
Milena Mejsnarová
Nádhera... Kdysi jsem četla, že štěstí je vědět, že nebe je na svém místě a má stále modrou barvu.Moc pěkné snímky.Díky za ně.
ivana kosťunová
To chce mít hlavu v oblacích a pak vzniknou takhle krásné fotky.
Zdenka Jírová
Mraky jsem ráda pozorovala už jako dítě, kam plují, jak jsou nízké nebo vysoké. Také je ráda fotím. Ty Vaše jsou moc pěkné.
Hana Rypáčková
Nebe nad hlavou - to je moje. A taky Blatná a Hajany. Tam jezdil můj dědeček mašinfíra s rodinou na letní byt . Podobně jako ve filmu Rodinné trampoty oficiála Třísky..A ten kraj je plný rybníků, kde se nebe tak krásně odráží..
Alena Vávrová
Taky jsem ulítlá na mracích a různých atmosférických jevech, takže líbí. Navíc vidím místečka i známá.
Alena Tollarová
Naďo, kvůli mrakům dokážu na jedno místo chodit tak dlouho, až se mi jejich uskupení jakž takž líbí. A "vypůjčím" si od Tebe Záhrobí, jo. To fakt nemám ... díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...