FOTO: autorka
Prázdninová reportáž SEVER trošku jinak
12. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
12.8.2016 18:11
Přesné, věrné a znova oživuješ vzpomínky, které va mně sever zanechal. Nelituji žádné z minut tam prožitých :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
12.8.2016 17:57
Hani Prágl. - k Severu jsem se Ti vyjádřila v přímém mailu. Ale zaujalo mne oblékání "křticích košilek" miminkům v kostele. Nevím, zda u nás ještě křtiny v kostele jsou, ale možná sdělim -pro inspiraci při vítání občánků, pořádaného SPOZ: Že by mohli nakoupit nejlépe bílé bryndáčky, šikovné ženy na ně vyšít jméno miminka. Při vstupu do svateb.síně MěÚř předat maminkám - a pak vyfotit miminka již s bryndáčky - byla by to hezká/špatná vzpomínka??
Jarmila Komberec Jakubcová
12.8.2016 16:53
Milá Haničko, protože tě znám jako velmi zodpovědnou ženu a výbornou organizátorku ráda s tebou příští rok na nějakou cestu pojedu. Cesta na Sever musela být báječná a protože jsem sice už tam byla ale zažila jen zimu a déš´t ráda bych si to třeba zopakovala. Dej mi rosím včas vědět kam plánuješ cesty.Děkuji a dávám 5 hvězdiček
Olga Štolbová
12.8.2016 13:34
Hani, prima, na fotky se těším a na pokračování. Skoro jako bych tam s vámi byla. *****
Olga Štolbová
12.8.2016 13:34
Hani, prima, na fotky se těším a na pokračování. Skoro jako bych tam s vámi byla. *****
Jana Šenbergerová
12.8.2016 13:15
Hanko, jsi skvělá. Mrzí mě, že jsme tam nebyli, stejně jako ty Tatry. Aspoň si hezky počtu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA