Parník Moravia s Íčkaři vyplul
FOTO: autorka

Parník Moravia s Íčkaři vyplul

5. 8. 2016

Krásné srpnové odpoledne jsme vypluli parníkem po Vltavě v Praze.

Byl to skvělý nápad Dagmar B. a zorganizování k naší spokojenosti. Sešli jsme se z různých koutů naší ČR s kloboučkama na hlavě (to byla podmínka). Skupinka 17 účastníků se skvěle bavila, fotila, popíjela a zpívala.

Hodinová plavba utekla jako voda.

Hezký zážitek.

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Překvapila jsi, Jitko, a velké díky, že ses také podělila o své dojmy.
Dagmar Bartušková
Má milá Moravanko, Evo, "holko z maloměsta", to všechno vodneés proud Vltavy... Vzpomeň, jak se na lodi zpívala Praha je krásná, a ona opravdu je! Jsem moc ráda, za jsem Tě zase viděla! ☺☺☺
Eva Balúchová
Ájo,mrzí mě,že jsme přišli o pidi ohňostroj,ale já "holka" z malého města byla opravdu uchvácena celou Prahou.Však jsem hned ráno říkala holkám jak jsem šťastná,že jsem zase v Praze.Ani davy,ani vedro mě nevadilo.Škoda,že to nevyšlo jak mělo,ale i tak to bylo fajn a jsem ráda,že jsem vás všechny viděla.
Olga Štolbová
Jitko díky, moc pěkné fotky, jsi rozená fotoreportérka.*****
Hana Rypáčková
Bylo to prima. Ája to skvěle zařídila, klaplo to a všichni jsme se bavili. Jsem ráda, že jsme se Jitko potkali, my z jihu.
Drahomíra Stínilová
Koukám a čtu, že jste si to všichni užili. Tak to je fajn. Já si v tu dobu vyslechla od pana doktora, že musím na operaci, o které jsem doufala, že nebude potřeba. Radši bych seděla v kloboučku na parníku a užívala si. Ale není všem dnum konec, tak příště.
Jitka Mošovská
Děvčata, mám takové informativní fotky, ještě s nima neumím pracovat. Ráda lovím v terénu a odborník si poradí. Baví mně to.
Alena Tollarová
Jitko, zapomněla jsem Ti poděkovat za fotky, takže díky! Já příště nechávám foťák doma.
Dagmar Bartušková
Mirko, díky! Malinko Tě ale poopravím. Show s mini módní přehlídkou a pidi ohňostrojem byla připravena pouze pro plavbu lodí a to na samý závěr, a ne po výstupu na břeh. To by potom nemělo efekt. A i když to bylo napevno domluveno s dispečerem jako překvapení, nakonec jsem od toho upustila. Dámy byly natolik okouzleny vyhlídkou na Karlův most, ND a Hradčany, že jsem jim to nemohla zkazit. Věděla jsem, že se pak na náplavce pár Íčkařů, jak jsi nazvala "rozprchne", někteří byly od rána v Praze nebo na cestě k ní.
Miroslava Jachimová
Jitko díky, moc pěkný článek a fotky. Ráda bych ale zde také poděkovala Áje za zorganizování tohoto skvělého setkání. Všichni jsme dopluli v pořádku zpět do přístavu, na počasí snad měla Ája smlouvu (s ďáblem?), dámy zazářily v kloboučcích. Co víc si přát. Bohužel se však ovečky v přístavu rozprchly dříve než organizátorka předpokládala, a tak nám nestihla předvést vše, co si pro nás ještě připravila. Škoda. Přípravě věnovala hodně času a energie (ani ty slevy nebyly samozřejmostí) a za to jí patří můj dík, stejně jako přespolním íčkařům. Někteří neváhali dorazit i z dosti vzdálených míst aby se s námi setkali. Tak ještě jednou díky a na viděnou příště.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.