Maminčiny muškáty po roce
FOTO: autorka

Maminčiny muškáty po roce

26. 7. 2016

Už to bude rok, co jsem se s vámi chtěla podělit o radost z mých muškátů. Jak jsem se k nim dopracovala a proč jim říkám "maminčiny", to už jsem psala v minulém článku.

Letos jsem jich zase hodně nařízkovala, obdarovala rodinu i známé a zbytek nasázela do všech volných truhlíků i květináčů. Taky se pomalu vracím, jako Květa, ke květinám našich babiček. Určitě k nim patří i kopřivy. Ty jsem začala pěstovat loni. Letos jsem je vysázela do vaničky a postupně množím a vysazuji do květináčů i do volné půdy.

Nafotila jsem vám můj snídaňový koutek na balkoně, vaničku s kopřivami a honzíka. Ten mi vykvetl světlounce fialový. A taky krásný růžičkový muškátek od kamarádky Aleny T.

Doufám, že toho, kdo má rád kytičky, moje laické fotky potěší.

 

 

květiny zahrada
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Evi, parádní balkon :-) Kopřivy mám taky, ale jen v rohu zahrady u kontejneru :-) Ty je máš rozhodně hezčí. Ty moje jsou zase vyšší :-)
Eva Balúchová
Holky,díky,že jste nahlédly na můj článeček a fotky.Je to jenom část mé radosti.Mám velkou zahradu a plno jiných květin.Ale nemám tak upravenou jako Olinka.Kamarádka jí říká zahrada přírodě blízká.Kopřivy jsou letničky,kupuji je u nás v zahradnictví a snáší i sluníčko.
Jana Šenbergerová
Moc hezký koutek. Na našem balkoně se letos daří jen lesním jahodám a netřeskům. Všechno ostatní podivně rychle odkvetlo a zaschlo, přestože se "zahradník" stará.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké Evko, také jsem letos dávala vzpřímené muškáty z vlastních zdrojů a kvetou jedna radost. Moc mě Tvé fotečky potěšily -super :-)
Marie Magdalena Klosová
Milá Evko,krásné muškáty,posezení k snídani,krásné léto.Užívej si ho.Musím jen podotknout,že kopřivy mi rostou kráááásně a samy/bohužel/ všude,kam pohlédnu.Vypadají velmi zdravě.:)pa mm
Olga Štolbová
Evi, moc, moc krásný balkón. Tam se to snídá, viď. Všechny kytičky krásné a konečně vidím honzíka, přímo úžasného. Mně také vykvetl, ale takové umrněné fialové nicky. Chtěla jsem se zeptat Květy, proč je tak chválí. Kopřivy také hezké. Snášejí sluníčko? Nikdy jsem je neměla. *****
Alena Várošová
Evo,tak konečně vidím,jak vypadá honzík co o něm psala Květa H. Taky mívám hodně muškátů,vysypu je z fotoaparátu a pak se můžeš ke mně podívat do galerie.Květinky máš všechny pěkně.
Hana Lancová
Evi, kytičky nádhera, ale nejvíc mě potěšilo relaxační křeslo. Zrovna tuto sobotu jsem si je také koupila a v pololeže sledovala se zalíbením naši zahradu. :-)))
Alena Tollarová
Ahoj Evo, ten snídaňový koutek Ti závidím. A vana není sice plná fialek, ale jiných kytiček a je to fakt dobrý nápad - vypadá to moc dobře. A mně muškáty Tvojí maminky taky dělají radost, pěkně kvetou.
Zdenka Jírová
Na muškáty nedám dopustit, pěstuji je už řadu let, mívám jicj plný balkon. Vydrží všechno a kvetou a kvetou. Vaše fotky jsou pěkné, honzíka jsem také měla, ale při stěhování se mi někam ztratil a marně ho sháním. Měla jsem modrého, zbyla mi jen fotografie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.