Bertík: Veni, vidi, vici.  Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem!
FOTO: autorka

Bertík: Veni, vidi, vici. Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem!

19. 6. 2016

Teprve druhý ročník strakonické pejskiády o pohár Emila Cedla, zakladatele psího útulku, proběhl za krásného počasí v příjemném prostředí ostrova řeky Otavy. Eva Mužíková s Bertíkem přijela až z Liberce. Předvedli koncert souhry, poslušnosti a lásky. Ukázali, že tato země není jen pro mladé. Oba sklízeli veliký potlesk diváků a obdiv poroty. Odnosit míčky na lžíci se psem na vodítku byl spíš úkol po páníčky. Ukázat, co umím - zase pro pejsky. A to Bertík umí! A módní přehlídka? Kde se tu vzali čerti v létě?

Byl to příjemně strávený den mezi pejskaři. Ten, kdo se zúčastnil, přispěl opuštěným pejskům v útulku. Všichni soutěžící si odnesli nějaký dárek od sponzorů a ti nejlepší získali poháry za dílčí soutěže. A Bertík? Ten se stal vítězem celé soutěže. A jak naložil s dárky? Pytle krmiva věnoval svým kamarádům, kteří nemají tak báječnou bábinku jako on.

 

domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Bertíku, máš u mne ty nejlepší vázané špekáčky, 90% masa. Blahopřeji tobě i paničce Evičce. Teta Lidmila.
Eva Mužíková
Takže moji milí, zase jste mne potěšili. Vaše milá krásná slova, přečítám si stále znova. Tím, že máme Haničku, radujem se na íčku. Tak to mezi přáteli chodí, škarohlídi nás jen tak nerozhodí.
Naděžda Špásová
Miláček Bertíček a prima panička. Evi, gratuluji k výhře. Fotky bezva. Mějte se oba krásně.
Helenka Vambleki
Opakuji gratulaci z včerejšího Chatu - oba jsou moc šikovní a Hanka je sqělá reportérka, 5*
Olga Štolbová
Dva dny jsem tu nebyla a taková sláva !!! Evě a Bertíkovi gratuluju a přeju všechno nej, nej, nej a Hance moc děkuju. Tolik radosti na íčku už dlouho nebylo. Reportáž a fotky senzační. **********
Zuzana Pivcová
Už jsem napsala vzkaz včera na chatu, ale teď mě napadlo, že tahle dvojka by mohla být hlavními protagonisty pohádky s názvem (upraveným z původní klasické pohádky) "Jak Bertíček k štěstí přišel". :-)
Alena Tollarová
Evo a Bertíku, jste zkrátka senza dvojka. I když jsem nebyla na íčku, držela jsem vám palce. Ale vy to ani nepotřebujete, protože zkrátka komu se nelení, tomu se zelení. Užijte si ve zdraví výhru a já děkuji i Hance za reportáž. pac
Květoslava HOUDKOVÁ
Kamarádky, představte si: Můj nápad = aby si Bertík svou slávu "vychutnal" - Evička uskutečnila a fotky už mi poslala na mail. Zřejmě je přidá i na profil -kdo chcete, podívejte se- jistě bude ráda!!
Alena Vávrová
Jejulánky, člověk tu pár dní není a hned taková sláva! Blahopřeju do Vratislavic dvojce Evča a Bertík, jakou udělali díru do světa, moc se mi líbí i článek a video, takže jste vlastně slavná trojka :-) !!
Květoslava HOUDKOVÁ
Přihlásila jsem se, abych sdělila splnění obou slibů z ranního chatu: Evičce Bertíkové jsem už blahopřála = Bertíkovi za výhru, Evě za bezvadnou výchovu a trénink (vše přímo na její mail, který mám). Taky Haně Ryp. za článek a video. Ještě bych navrhovala, aby Eva vložila misku s "odměnou" do tohoto poháru a Bertík si svou slávu také "vychutnal"! (Evi - prosím - přečti !)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.