Fotoreportáž: Červen u nás
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Červen u nás

20. 6. 2016

A je tu červen, do jahod nám prší, tráva roste jako splašená a na houby se u nás ještě moc nechodí. Červen, který jsme tak pěkně začali v Loučné nad Desnou a který pokračuje a je jedno, jestli jsme z Prahy, Liberce či Zakopané Lhoty.

Někdy na mě přijde taková chvilka, že bych chtěla být úplně někde jinde, žít někde jinde. Blíž vnoučatům, ve velkém městě, u moře – zajít si do kavárny, do kina, na přehlídku i60, toulat se uličkami a objektivem fotoaparátu objevovat stokrát objevené. Od nás je všude daleko. Přes hory a doly. A tak nám nezbývá než radovat se z toho, co máme, nestěžovat si.

I my jednou za čas vyrazíme do kina, zajdeme si na kávu do kavárny. Jen ty uličky tady nemáme. Ale každý den, ať je teplo nebo zima, svítí slunko nebo leje, můžeme vyjít za humna a kochat se z toho nejúžasnějšího obrazu, který tvoří náš les, louky, fauna a flóra - jedním slovem příroda.

Letošní červen je docela bohatý na déšť, ale mám štěstí, že rána bývají obyčejně krásná a já se mohu toulat. Pojďte se tak trochu toulat se mnou. Neukáži vám žádné světoborné fotky, jen fotky, na kterých je klid a mír, život. A řekněte sami: co je víc?

 

 

 

fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Nádhera! Elen, tu naši "divočinu" bych za městskou dobrovolně nevyměnila za nic na světě. Jsem tu naprosto spokojená a šťastná. Uvědomuji si to obzvláště, když musím nějakou dobu trávit ve městě. Naše Hory mají k městu naštěstí hodně daleko, i když jím jsou.
Elena Valeriánová
Lidmilko, to máš svatou pravdu. Jsem ráda, že se vám fotky líbí. Je tady tolik dobrých fotografů, tak máme z čeho vybírat.
Lidmila Nejedlá
Elen, jsi citlivý, vnímavý a hlubokomyslný člověk. Takoví jsou lidé spjatí s přírodou. Zas Ti o něco víc rozumím, jen Ti říkám: Dokud jste dva, je žití kdekoliv snesitelné.
Alena Tollarová
Eleno, nenacházím tak pěkná slova jako moji předřečníci. Tak prohlížím fotky a čučím a zírám ... nádhera!
Dagmar Králová
Písnička - duet Eva Pilarová a Jaromír Mayer https://www.youtube.com/watch?v=A3QzRqENx-c
Dagmar Králová
Jak se zpívá v textu písničky : "Kdo krásu nevidí, světu ji nepřidá...." Vy paní Eleno tu krásu vidíte a přidáváte ji nám ostatním. Moc pěkné záběry a texty. Černý čáp je vidět málokdy, protože žije většinou v lese. Asi vyrazil do polí. Díky za potěšení.
Anna Čípová
Elenko, ty moje duše spřízněná. Do přírody se snažím dostat každý den, jen tak krásné fotky ještě neumím. Mám jednu prosbu. Prosím, připrav fotoreportáž jen o čápech, kde by bylo vidět proměny v čase. Předem děkuji. A přeji dobré světlo.
Eva Mužíková
Elen, jak já Ti rozumím... bez každodenního styku z přírodou bych asi nedokázala žít... Tvé fotky, to je děvče skvost..
Libor Farský
Elenko, již nenacházím další slova obdivu. Pomóóc, hvězdičky!
Jiří Hudeček
Elenko, máte citlivou duši a od toho se vše krásné odvíjí. Moc pěkné fotky, prohlížel jsem si je několikrát.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...