FOTO: Rubín
Kdo pojede na relaxační pobyt do hotelu Rubín? Ten, kdo se přihlásí!
31. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Raška
6.6.2016 12:42
Dobrý den, myslím, že nárok na výhru má druhá soutěžící v pořadí a tou je paní Hana Rypáčková.
Lenka Hudečková
6.6.2016 12:20
Jitko, tak daleko my nepojedeme, já vím, že i Vy byste to měla kolem 600 km..., takže já výhru nechci a byla jsem ráda, že jsem nevyhrála já.
Jitka Chodorová
6.6.2016 12:09
Omlouvám se všem mým příznivcům i redakci, že jsem se dřív neozvala, nešel nám skoro celý víkend internet, teď už je vše v pořádku. Dlouho jsem nad výhrou přemýšlela, ale hned z několika důvodů se výhry zříkám, a ráda bych se přimluvila, aby jí dostala Lenka Hudečková. Ještě jednou se omlouvám a všem děkuji.
Jana Boušová
6.6.2016 11:59
Dobrý den,
několik dnů jsem nebyla na PC z rod,důvodů.Chci pogratulovat paní Jitce a moc děkuji za všechny poutavé a zajímavé články o naší krásné zemičce.
Zůčastnila jsem se,nevyhrála a přes to se těším na další soutěže a zajímavé články.Panu Raškovi a celému kolektivu ,, moc děkuji" za jejich obětavou a neoceněnou práci!!! Nenechte se prosím odradit a pokračujte !!!
Děkuji moc Jana B.
Libuše Křapová
6.6.2016 11:49
Blahopřeji Jitce CH. Ale všechny články měly něco do sebe a zaslouží si ocenění. Dozvěděli jsme se díky jim něco nového o různých místech naší země.
Alena Várošová
6.6.2016 09:25
Jitko,moc,moc jsem Ti výhru přála.Gratuluji,doufám,že si odpočineš,zrelaxuješ se a načerpáš nové síly a přijedeš opět ráda do svého krásného domova,který jsi nám popsala.Gratukuji současně i hance R a Leni H,obě dvě jste měly příspěvky o svém domově moc pěkné, na vysoké úrovni .
Jana Šenbergerová
5.6.2016 21:45
Vítězce Jitce Chodorové blahopřeji a všem ostatním děkuji za to, že se snažili co nejlépe představit "svůj domov" nejen pro vidinu výhry, ale hlavně proto, že ho mají rádi a chtějí se o to, co se jim líbí, podělit s ostatními. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA