Kdo pojede na relaxační pobyt do hotelu Rubín? Ten, kdo se přihlásí!
FOTO: Rubín

Kdo pojede na relaxační pobyt do hotelu Rubín? Ten, kdo se přihlásí!

31. 5. 2016
Soutěž - Kde domov můj
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Raška
Dobrý den, myslím, že nárok na výhru má druhá soutěžící v pořadí a tou je paní Hana Rypáčková.
Lenka Hudečková
Jitko, tak daleko my nepojedeme, já vím, že i Vy byste to měla kolem 600 km..., takže já výhru nechci a byla jsem ráda, že jsem nevyhrála já.
Jitka Chodorová
Omlouvám se všem mým příznivcům i redakci, že jsem se dřív neozvala, nešel nám skoro celý víkend internet, teď už je vše v pořádku. Dlouho jsem nad výhrou přemýšlela, ale hned z několika důvodů se výhry zříkám, a ráda bych se přimluvila, aby jí dostala Lenka Hudečková. Ještě jednou se omlouvám a všem děkuji.
Jana Boušová
Dobrý den, několik dnů jsem nebyla na PC z rod,důvodů.Chci pogratulovat paní Jitce a moc děkuji za všechny poutavé a zajímavé články o naší krásné zemičce. Zůčastnila jsem se,nevyhrála a přes to se těším na další soutěže a zajímavé články.Panu Raškovi a celému kolektivu ,, moc děkuji" za jejich obětavou a neoceněnou práci!!! Nenechte se prosím odradit a pokračujte !!! Děkuji moc Jana B.
Libuše Křapová
Blahopřeji Jitce CH. Ale všechny články měly něco do sebe a zaslouží si ocenění. Dozvěděli jsme se díky jim něco nového o různých místech naší země.
Alena Várošová
Jitko,moc,moc jsem Ti výhru přála.Gratuluji,doufám,že si odpočineš,zrelaxuješ se a načerpáš nové síly a přijedeš opět ráda do svého krásného domova,který jsi nám popsala.Gratukuji současně i hance R a Leni H,obě dvě jste měly příspěvky o svém domově moc pěkné, na vysoké úrovni .
Lenka Hudečková
Gratuluji Jitce Ch. a děkuji za 3. místo, i to potěší a moc :-)
Hana Šimková
Blahopřeji paní Jitko.
Ladislav Vesecký
Pani Chodorové gratuluji a přeji krásný pobyt.
Jana Šenbergerová
Vítězce Jitce Chodorové blahopřeji a všem ostatním děkuji za to, že se snažili co nejlépe představit "svůj domov" nejen pro vidinu výhry, ale hlavně proto, že ho mají rádi a chtějí se o to, co se jim líbí, podělit s ostatními. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody