Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vladka Steinová
31.5.2016 14:46
Dobrý den, p.Rychlého a jemu podobné herce nemusím.Nezvládl podnikání, zadlužil se a tak dělá vše, aby měl peníze. Stačí se podívat na nějaký díl Ordinace, viděla jsem jen čtyři a to mi stačilo, slyšet ty nesmysly, co konkrétně p.Rychý, alisas dr. Mázl je schopen lidem /národu říkat.A zmíněný pořad? Po zhlédnutí kousku jendoho dílu nemám slov.
Karel Boháček
31.5.2016 07:58
Opravdu jsou to maximalisti, ale u těch starších je už vidět únava, 14 dní je málo na profi výkon/ přesto je to maximálně umělecky provedené/. Mně se nejvíc líbí práce maskérů. Můj favorit je Holišová. Péťu znám z dovolené, je moc křečovitý a nutí se až maximalisticky.
Anna Čípová
30.5.2016 21:00
Včera jsem viděla poprvé tento pořad, ale ne celý. Písničku paní Hegerové zvládl pan Rychlý s noblesou.
Libuše Hvězdová
30.5.2016 20:23
Dobrý den,
na televizi se tak moc často nedívám, ale tento pořad si hlídám od začátku, viděla jsem prozatím všechny díly a opravdu, dobří jsou úplně všichni. Víme, že přípravě dáváte všichni úplně všechno, ale výsledek stojí za to. Typovala bych, že tohle je televizní Pořad roku. A pan Petr Rychlý, je Jednička.
Lidmila Nejedlá
30.5.2016 19:59
Viděla jsem ten pořad poprvé. Zúčastnění dokazují, jak schopnými herci jsou. Není to marné, překvapil mě i P. Malásek.
Eva Balúchová
30.5.2016 16:35
Upozorňuji na chybu:FOTO:Petr Rychlý alias Hana Hegerová.
Eva Balúchová
30.5.2016 16:34
Pořad sleduji od začátku.Opravdu se všichni moc snaží,mají můj obdiv.
ivana kosťunová
30.5.2016 15:37
Na pořad mě upozornil syn, protože já TV NOVA nesleduji. Byla jsem mile překvapená, s klidným svědomím mohu tento pořad doporučit všem.
Hana Šimková
30.5.2016 14:10
Strašně jim všem držím palce. Jsou opravdu úžasní.