FOTO v článku: Jaroslava Korpášová
Kanada bere zlato! Tipovačku ovládli Jiří Ševeček, Jana Šenbergerová a Lenka Vorářová!
22. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
LENKA VORÁŘOVÁ
23.5.2016 14:57
Děkuji za gratulace a rovněž gratuluji panu Ševečkovi a paní Šenbergerové. Ani jsem nedoufala, že se dostanu do TOP3, pořád jsem se plácala někde na chvostu první desítky, ale poslední den jsem natipovala dobře a bodíky naskákaly neuvěřitelně rychle. Jinak moc děkuji redakci za báječnou soutěž a pomalu ladím tipy na fotbálek :)
Jiří Ševeček
23.5.2016 11:22
Jiří Ševeček
Díky za blahopřání a zdatné tipující. Od tipů na čtvrtfinálové zápasy se mi dařilo se prosazovat v bodovém nárůstu. Náskok pí. Libuše se mi jevil nedostižitelným a tipnul jsem ji na vítězku
soutěže. Čekal jsem ještě, že ještě řekne poslední slovo pí. Lenka Vorářová, která byla velmi úspěšná v té loňské tipovačce.
Bylo to opravdu v závěru napínavé a velmi mne překvapil strhující finiš pí. Jany Šenbergerové - velká gratulace!!! Též zdravím všechny účastníky soutěže a díky
organizátorům za rozmanité otázky k tipování!!
Jitka Chodorová
23.5.2016 08:00
Také blahopřeji vítězům Tipovačky, bylo to velmi napínavé. Těšíme se na další v červnu. Díky.
Dana Kolářová
23.5.2016 07:47
Blahopřeji vítězům Tipovačky. Janičko, strhující závěr „utkání“. Šťastné cesty s výhrou.
VANDA Blaškovič
23.5.2016 07:09
Gratuluji všem vítězům, včetně bramborové medaile! Libuško. Tvůj tah na branku byl po celou dobu bojů neuvěřitelný! V závěru jsi malinko přestřelila, ale to se stává. Jana se zberchala v závěru a málem byla první ! Má kondičku. Jano, vsaď sportku. A pan Ševeček je jako jediný muž na špici určitě správný sporťák ! Bezva.... Góóól.....:))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA