V jarní fotosoutěži zvítězila Elena Valeriánová. Modelky se představí 15.června!
FOTO:: Elena Valeriánová

V jarní fotosoutěži zvítězila Elena Valeriánová. Modelky se představí 15.června!

15. 5. 2016
čtenáři i60.cz Modelky soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Fencak
Ja by som uz nedaval ziadny iny pohlad na ten strom, znizujete si tym hodnotu krasnej vitaznej fotografie, urcite ste na prvykrat vybrali najvydarenejsi zaber... tesim sa na dalsie nove fotografie
Alena Tollarová
Kdo se chcete podívat, tak jsem dnes dala na FD jiný pohled na tento strom.
Libor Farský
Bezva, Alčo, krásný solitér
Anna Čípová
Paní Alenko, gratuluji.
Dana Kolářová
Paní Aleno, gratuluji k výhře v hlasování čtenářů.
Alena Vávrová
Ali, i tobě blahopřeji !
Alena Tollarová
Děkuji všem, komu se líbí moje fotografie a dali jí svůj hlas.
Elena Valeriánová
Aleno, gratuluji Ti k výhře i když jsem dala hlas jiné fotce. Bylo to těžké rozhodování.
Redakce i60
Hlasování čtenářů s přehledem vyhrála paní Alena Tollarová, která tak získává druhou cenu v této fotosoutěži. Gratulujeme!
Elen Zajíčková
Přidávám se ke gratulacím všem výhercům. Jsem ráda, že Portál žije hlavně něčím jiným, než jen výběrem modelek na přehlídky. Že je na Portálu spousta krásných žen, není snad jen můj postřeh a moje konstatování. To ví ostatně i redakce, která vyzvala modelky aby se představily,a taky modelky na přehlídku vybrala. Nejsem součástí redakce, Jako stylistka obleču kohokoliv, takže ne výběr modelek, ale výběr modelů je moje práce. To mám v kompetenci a snažím se to dělat nejlépe jak umím. Každá žena je pro mě tvořivou inspirací a tak se na nové dámy těším stejně jako kdykoliv na kohokoliv jiného dalšího. Každá akce je uspěch a není to samozřejmost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody