Poetické odpoledne v Rajské zahradě
FOTO: autorka

Poetické odpoledne v Rajské zahradě

9. 5. 2016

Kouzelné odpoledne a hlavně počasí k nakousnutí. Rajská zahrada, která je hodna svého jména. Užívají si tam mladí, staří, mrňata i sportovci. Prostě Rajská zahrada na Praze 3 je hodna svého jména. My tam malovali, nebo se spíš o malbu pokoušeli.

Hodnocení:
(4.5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
Děkuju za milé ohlasy, já sama pročítám v rychlosti občas články, které mě zaujmou, ale na reakce málokdy zbude čas, jen dám hvězdičky, za což se všem omlouvám. Jinak Libore, to je dobrý nápad založit takovou galerii našich výtvorů, ale nevím jak na to, aby tam mohlo přispívat víc lidí. Já sama se soustřeďuju spíš na kresbu, protože chci ilustrovat pohádky pro mou vnučku, aby tomu při čtení rozuměla, protože nemá zažitý náš jazyk, umí jen základ. A obrázky jí pomohou.
Lenka Hudečková
Já znám také jen Rajskou zahradu na trase metra B., jednou jsme tam vystoupili a z dlouhého času strávili asi půl hodinky procházkou.
Libor Farský
Drahuško, mohla byste nám ukázat více svých "pokusů"? Jsem fanoušek.Třeba si na svém profilu založit první galerii...
Hana Rypáčková
Koukala jsem vloni ,jak to krásně opravili..Tam jsem běhala na zatravěném kopci, když na Viktorce byl děda na fotbale...Moc hezké. A všude pln růží...Hezký kout.
Zuzana Pivcová
I ve vnitřní Praze jsou někdy překvapivě krásná odpočinková místa. Neznám, a tak mám tip na procházku. Znám akorát Rajskou zahradu na Černém Mostě.
Jarmila Komberec Jakubcová
Rajská zahrada je opravdu "rajská" a musím se tam jít podívat.
Dagmar Bartušková
Drážo, povedlo se. Den jak vymalovaný, a bylo vymalováno. V zahradě by mě to táhlo nejspíš k tomu "pinčesu", který jsem léta nehrála.
Jitka Havlová
Drahuško hezké fotky, díky, že jste se s námi podělila o hezký zážitek z "malovacího" dne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...