Kde domov můj: nová soutěž o pobyt v termálních lázních!  
FOTO: Zde se podívá vítěz soutěže "Kde domov můj"

Kde domov můj: nová soutěž o pobyt v termálních lázních!  

8. 5. 2016
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Přátelé, těšte se z možnosti poznat díky soutěžním příspěvkům různé kouty naší vlasti. A ať vyhraje Petr nebo Pavel, vždy to bude jeden z nás. A tak mu to přejme. Děkuji redakci za bezva nápad. Výhercům gratuluji.
Alena Várošová
Já se připojuju k Ivaně,že žádné hlasování není spravedlivé.Zatím o nic nešlo,ale tato lákavá soutěž ,to bude boj,kdo má víc známých vyhraje.Pokud budou rozhodovat čtenáři jak rozhodla redakce,rozhodujte se podle zajímavého obsahu tématu,ne podle toho kdo to psal.
Karel Boháček
To že si dá někdo práci si myslím není rozhodující, někdo je pisálek někdo to vidí svým stylem, jde přece o myšlenku a nápad.
Jitka Chodorová
I já souhlasím s panem Boháčkem, palcování i hlas lidu nejsou spravedlivě hodnoceny, a navíc cena za Kde domov můj je více, jak lákavá.Už jsme to zažili ve fotosoutěžích i jinde.
Redakce i60
Už jsme několikrát reagovali na nejrůznější výtky čtenářů, kterým se nelíbilo, když jsme vítěze soutěží vybírali v redakci (protože jsme údajně stranili stejným lidem), pak se někomu nelíbilo losování, protože údajně může vyhrát i slabší příspěvek, jehož autor si nedal s článkem moc práce a nyní tedy po čase vadí hlasování čtenářů... Tentokrát jsme rozhodli prostě takto, a pokud se vám to, pane Boháčku, nelíbí. soutěžit nemusíte. Není to povinné :-)
Naděžda Špásová
Blahopřání vítězům. Souhlasím s názorem p. Boháčka, týkající se nové soutěže.
Karel Boháček
Proč děláte soutěže ,kdy vyhraje soutěžící s největším počtem hlasů ? Nebylo by lepší někoho vylosovat ? Tady na i60 je to dost nespravedlivé, protože tu několik lidí má mnoho přátel a někdo zase málo. Jsem hodně soutěživý tip,ale soutěží ,kde se vítěz stane počtem hlasů se nezúčastňuji.
Zuzana Pivcová
Blahopřeji k výhře. Soutěž bude pro mě tvrdý oříšek, protože o Týně n. Vlt. jsem už psala několikrát. A dokonce i o Jižním Městě - Chodově, kde bydlím nyní. Tak nevím, kam se přestěhuju. :-)
Lenka Hudečková
A to je výzva...sice u nás přímo toho není moc, ale v našem nedalekém okolí je toho hodně k představení!!! Díky za dané téma :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
"Kde domov můj"- vítaná soutěž, která určitě umožní poznat i to, co se nenajde ve spoustě již vydaných informací, propagač. materiálů i knih. Výborný nápad !!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody