Ilustrační foto: ingimage.com, foto v článku: Eva Riedel
Dovolená, stěhování, golf, svatba... Co plánujete vy? Inspirujte ostatní!
17. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
19.4.2016 19:09
Nechci tímto nikoho inspirovat, pevný termín mám artroskopie kolena ....
Marie Magdalena Klosová
18.4.2016 16:42
Redakci děkuji za naplánované soutěže,neb právě ty mě vždy přinutí k nějaké podstatné akci.Já plánuji,plánuji ráda,zvláště dovolené,cestování,výlety.Plánování naladí a nastartuje.Prohlašuji tímto,že není na prd,ba naopak.Plánujte,žijte,těšte se !mm
Jana Šenbergerová
18.4.2016 13:03
Blahopřeji vítězce kvízu i autorům článků, které se mi také líbily. Zoufale nerada plánuji, raději vyhledávám a přijímám příležitosti. Po profesních zkušenostech mě plány spíš svazují a berou mi radost ze života, kterou prostě naplánovat nelze. Tím, že využívám příležitostí, které naplánují jiní, dělám radost nejen sobě, ale i jim. :-)
Alena Vávrová
18.4.2016 11:37
Plánuji toho docela dost, ale nerada bych to zakřikla :-). Všem výhercům blahopřeji.
Lenka Hudečková
18.4.2016 10:06
Gratuluji vítězce k výhře. Souhlasím s redakcí, že Dubnové proměny i Léčba závislosti patřily i u mne k nejlepším článkům. Děkujeme redakci :-) *****
Květoslava HOUDKOVÁ
18.4.2016 09:56
Haničko Šim. - říká se: "Má se jako prase v žitě"! Ty jsi se zase měla: "Jako dáma v květinách" a tak by to v našem věku mělo - co nejdéle - zůstat ! = i bez plánování.
Hana Šimková
18.4.2016 09:03
Jo, jo, takhle jsem ležela na té trávě a dívala se na obláčky, které jsem vám poslala.Nic neplánuji, nechávám život plynout. No a když se naskytne něco pěkného, ráda to příjmu.
Květoslava HOUDKOVÁ
18.4.2016 08:31
Plánování (všeho možného) jsme si dost užili = v mladším a produktivním věku - v době totality. Pro seniory už je plánování "na prd"! Jsme rádi, že ještě stihnem krátkodobé situace a nemá význam se třeba ještě nervovat, že jsme něco nestihli, nesplnili ! = UŽ NIC NEPLÁNUJI.
Alena Tollarová
18.4.2016 07:54
Milá redakce, ty nás pěkně proháníš. Ještě jsem nevymyslela scénář a už tu máme další soutěž. Scénář asi bude o tom, jak se mi v hlavě vaří guláš ... Blahopřeji vybraným autorům nejlepších článků i vítězce kvízu.
Hana Rypáčková
17.4.2016 21:33
Blahopřeji vítězce kvízu a autorům článků. To jsem zvědavá, co kdo plánuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA