Doksy léčily duše i ramena
FOTO: Aromatica

Doksy léčily duše i ramena

13. 4. 2016

Mám drobná úzká ramena. Odjakživa. Babička mi říkávala: "Jez, děvenko, všechno sněz, ať máš pevná ramena! Neumíš si představit, co všechno na ta tvá ramena život naloží. Musíš být silná." A život na má ramena skutečně naložil hodně. Není divu, že mě občas bolí.

Levé rameno mě začalo bolet v sobotu na zámku v Zákupech. Když nás průvodkyně dovedla do ložnice panstva, už se mi chtělo se zavrtat do podušek té velké postele a zahřát se tam. Také mi dělala docela dobře představa, že by mě obejmul huňatý medvěd, který byl u zámku ve výběhu a pěkně mě ohříval. Nic naplat, měla jsem neklidnou noc, rameno mě záblo a pobolívalo. 

Po návratu z Doks jsem vybalila  tašku, rozložila na stole dárky a zadívala se na žlutý kelímek s růžovým víčkem. Stálo na něm: JÍROVCOVÁ MAST.  Čtu, že pomáhá k úlevě při otocích a ... Tak jo. Zatím mi žádná mast nikdy nepomohla, ale tahle je darovaná dobrými lidičkami od Brna z lásky. Natřela jsem si rameno, přiložila ubrousek pod svetr a šla normálně žít. Na noc jsem znovu rameno namazala. Pěkně to pod ubrouskem  hřálo a já, se vzpomínkami na krásný víkend v Doksech, usnula.

A už není neděle a zas, jak malý mraveneček, ráno skáču z postele. Tak postřeh! Tu mastičku mi darovali Láďa s Hankou Šimůnkovi v Doksech.

 

 

 

čtenáři i60.cz zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Díky paní Lidmilo
Lidmila Nejedlá
Pro Hanu Šimkovou: AROMATICA CZ s.r.o. Ladislav Šimůnek, Masarykovo nám.101/3, 664 51 Šlapanice
Hana Šimková
Prosím, napište mi, kde se dají tyto výrobky sehnat.
Jana Šenbergerová
Protože jsme v Doksech nebyli, znám mastičky Šimůnkových jen z fotografií. A teď konečně i vím, k čemu jsou dobré a jak pomáhají. A to je moc dobře, že jste to sem všichni napsali. :-)
Alena Vávrová
Jsem jednoznačně pro "mazat". Tak mažu všemi mastmi. Tedy i od Šimůnkových a tímto znovu děkuji. Určitě vyzkouším i vzorečky krášlící kosmetiky.
Miroslava Jachimová
Lidu, díky za pěkný článek (na dárky by se tu skoro zapomnělo).Hlavní dík patří samozřejmě Láďovi a Hance za ty různobarevné kelímky. Doufám, že nedopadnu jako Ája. Protože také mažu a mažu a jsem spokojená.
Ladislav Šimůnek
Hezký večer z Brna.Já bych chtěl moc a moc poděkovat všem,co tady píšete.Jsme moc rádi s Hankou,že vám naše výrobky pomáhají a jste moc spokojený.
Hana Rypáčková
I když mě ortoped zrazoval, že masti jsou na nic, mažu kolena , ramena i zápěstí a jedu na plný plyn. A toho růžového miláčka, lásku Helenky nepolykám. Od Ládi máme doma Kosmíka na pobodání hmyzem, našla jsem v lékárničce...Takže :Mazat,mazat,mazat!
Eva Balúchová
Lidu,tak tebe bolelo rameno a vůbec jsi se nepostěžovala.A já spala jako špalek místo abych tě politovala.Já jsem mastičky schovala až bude hůř.A bude,jelikož už začíná práce na zahradě.
Danuše Onderková
Také děkuji Šimůnkovým za dárečky, protože jako většina z nás jsem ji hned vyzkoušela. Díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.