Ilustrační foto: pixabay.com
Nový žák Majkl
27. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
30.3.2016 19:59
Mluvíte mi z duše, ze své dlouholeté praxe vím, že za pochybení dětí umístěných ve výchovných ústavech mohou převážně rodiče. Hezky napsané....
Hana Čadová
30.3.2016 19:57
Jo, dnešní dětičky. Je to vizitka rodičů. Lituji učitelé, protože když dostane dítě 5 tak hned do školy přiběhne rodič a udělá hrozný mazec. Majklovi přeji, aby mu takto říkali i ve stáří!
Eva Balúchová
30.3.2016 19:45
Ještě dodám,že ho paní učitelka i spolužáci pěkně srovnali.Myslím,že mu tím prokázali dobrou službu.
Eva Balúchová
30.3.2016 19:41
K příspěvku Vlaďky Novakové bych připsala:žel,i takový jsou někteří rodiče.
Danuše Onderková
30.3.2016 19:39
Pěkné, je vidět jak byl doma vychováván a jak se doma asi mluví.... k tomu není co dodat. Dávám *****
Naděžda Špásová
30.3.2016 19:08
Lidmilo, nezklamala jsi, opět jsem se pobavila. Nechci se kluka zastávat, ale tady bych spíš dala pár facek té matce, ne-li oběma rodičům. Kdo může za to, že dnešní děti si dovolí to, co by nás, jako děti, ani ve snu nenapadlo? *****
Květoslava HOUDKOVÁ
30.3.2016 16:37
Do DPS jsem se stěhovala v době, kdy dorůstala 4 vnoučata - pocit, že budu mít nadbytek volného času. Rozhodovala jsem se pomoci třeba některé mamince s dítětem. Jsem však ráda, že jsem to neudělala. Stačí mi např. vidět v obchodě, jak velmi malé děti jsou drzé, sprosté, rozeřvané atd. (možná, že z nich rostou další "Majklové"). Proto raději občas hlídám fenku Terinku - ta je dobře vychovaná a nezradí!
Helenka Vambleki
30.3.2016 16:08
Počítám, když to byl rok po revoluci, dnes je Majklovi o 26 více a bohvie, co dnes dělá, jestli je stejný nebo ještě větší sprosťák, taky už možná má sám Majkla juniora. Takže, Lidmilko, prosím, zjisti nám, jestli o něm paní učitelka něco neví???
Hana Rypáčková
30.3.2016 15:46
Děti jsou děti.Jako opičky. To rodiče jsou sprosťáci....
Mimochodem, u nás velká odezva na sponzory dětských stipendií je odsunula . Buď přispět na všechny děti, nebo se školy příspěvků zříkají.
Zuzana Pivcová
30.3.2016 15:32
Někdy se to třeba takhle dobře situačně vyřeší, ale někdy bohužel ne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA