Výlet do krásného areálu
Ilustrační foto: pixabay.com

Výlet do krásného areálu

29. 3. 2016

Čapí hnízdo - dvě slova, která jsou nyní "v kurzu" a plní stránky novin. Já jsem tento přepych navštívila loni - začátkem podzimu s partou cca 20 seniorů. Čekal nás průvodce, v hezké restauraci jsme měli zajištěný oběd.

Areál je krásný, hospodářské budovy upravené, multifunkční hala, krytá "čapím hnízdem", slouží kultuře, sportu, aktivitám atd. - nevídané. Velký rybník pro rybolov, loďky, chov koní (plemeno Hafling), záchranná ZOO, stezka se zvířaty a ptactvem a další zábavné možnosti zaujmou děti. Hned jsem si pomyslela, podívat se sem znovu - jaro/léto, až vše rozkvete.

Velmi jsme však byli zklamáni restaurací - cenami a též porcemi. Měli jsme (asi z velké protekce) zajištěn oběd v ceně Kč 200 Kč. Polévky troška a jídlo, donesené na velkém talíři, jsme hledali lupou. A to byla vlastně nejnižší cena! Tam ceny 300, 500 i více korun! No, jasně, pro milionáře prkotina! 

Hned následný den jsem poslala mail: Poděkovala jsem za zhlédnutí, slíbila, že budu propagovat k návštěvě - též s dětmi, ALE doporučím: Svačinu a pití s sebou! (a je mi jedno, jakou z toho "měli radost").

 

 

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiřina ČERNÁ
Chci se tam podívat. Kolik je vstupné pro seniory?
Hana Rypáčková
Já bych se tam klidně porozhlédla....
Zdenka Jírová
Pro vysoké ceny nemusíte jezdit k milionáři, stačí si dát kávu na Václavském náměstí v Praze v malé kavárně.Stovka to asi nespraví.
Zuzana Pivcová
Vím, že když jezdím do Prahy z jižních Čech, je cestou nějaká informační tabule. Na výlet tam ale určitě nepojedu, navzdory tomu, že uvedené aktivity by se mi líbily.
Květoslava HOUDKOVÁ
Čapí hnízdo byl výlet se "Starou gardou"=kuchaři-cukráři/senioři. I když "nejsem z oboru, seznámila jsem se s nimi přes další senior-portál a vzali mne mezi sebe. Během roku je mnoho různých exkurzí, besed, výletů ( příp.rezerv.oběda za předraž.cenu už ale odmítám).
Helenka Vambleki
Zajímavé a lákavé. http://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/farma-capi-hnizdo.aspx
Lenka Hudečková
Jsou restaurace, kde mají nepřiměřené ceny, tam my prostě jíst nejdeme. Vyhledáváme čisté restaurace s dobrým menu, ale ne předražené...děkujeme za článek Květko :-) *****
Alena Várošová
Květo,tak to je šok,ceny jsou všude jiné.Ale co jste mohli dělat,jen tak oběd v ceně 200 Kč zapalatit a jít o dům dál,nebo si ještě uvařit.Obrázek čapí hnízdo krásný.
Květoslava HOUDKOVÁ
Jarmilo - svět máš "zběhaný" - ale o ČR víš nějak málo? "Čapí hnízdo" je poblíž Olbramovic ( mezi Benešovem a Voticemi). (Foťák jsem loni při návštěvě ještě neměla, tak snad "příště" se polepším).
Eva Balúchová
Také bych se tam ráda podívala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...