Logo seriálu, který bude vycházet příští týden v MF Dnes
MF Dnes připravila seriál pro seniory, odstartuje jej rozhovor s Janem Raškou
24. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
26.3.2016 12:09
MfDNES s rozhovorem mám - přečtu si, ale -prozatím- žádný názor vyjadřovat nebudu - ten si vytvořím až po celém seriálu - času dost (seriál si uschovám i pro příp. potřebu ofocení).
Jana Slavíková
26.3.2016 10:25
Rozhovor s panem Raškou v dnešní MfD jsem se zájmem přečetla (omlouvám se, že v pyžamu :-) ). Doporučuji k přečtení.
Hana Čadová
25.3.2016 11:43
Už jsem přestala denně noviny kupovat, ale sobotní MF Dnes po delší době opět koupím a ráda si přečtu seriál pro seniory. Článek dám také přečíst nejstarší vnučce, protože to uteče jako voda a rady se jí budou hodit!
Alena Várošová
25.3.2016 11:32
To je dobře,že se píše v novinách o seniorech,ráda si Magazín MF Dnes koupím.Díky,.
Olga Štolbová
25.3.2016 09:35
Milá redakce, díky. Budu kupovat celý týden, jen škoda, že už rok si noviny ani časopisy nemohu kupovat. Kvůli nemocným očím jsem všechno odhlásila. Ani na počítači bych neměla číst a psát, ale to už bych nežila vůbec. Snad ještě nějakou dobu to půjde.
Dagmar Bartušková
25.3.2016 08:36
Tak to je prima, určitě to bude zajímavé. Jo, jo, už se těším na čteníčko ke kávičce. Díky! :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
25.3.2016 08:24
díky pane Raška, je dobře, že se o nás seniorech mluví a všechny díly rad jsou zajímavé a pomohou se seniorům orientovat v některých otázkách.Íčko je prostě jednička
Jana Slavíková
25.3.2016 07:57
MfD čtu denně, mám ji předplacenou už mnoho roků. Je to ranní rituál - snídaně a noviny. Jen tu slevu na předplatném budu moci využít až za rok :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
25.3.2016 06:23
Populace stárne (nejen v ČR) a -konečně- si to uvědomují i přísluš.instituce a media. Deníku MfDNES patří dík, že věnuje celý týden problematice seniorů, redakci "í"čka dík, že informuje o tématech jednotlivých dnů - každý si vybere to své potřebné. Ale v žádném příp. nevyužiji nabídku-ani se slevou- pro předplatné. V poč.roku nabídla MfDNES 14denní odběr novin -na zkoušku = zdarma. Přihlásila jsem se, noviny denně ve schránce, ale: Jsou typ "plachta", články až zbytečně dlouhé, rozvláčné (redaktoři zřejmě placeni "od metru") atd. - tolik času na čtení novin nemám (zajímaly mne spíše přílohy-magazíny). No, těch 14 dní přineslo i užitek - papír do sběru. Noviny si koupím, ale jen tehdy, pokud se dozvím, že obsahují zajímavé téma.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA